WINTER EUROP. SPORT CLUB

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • WINTER EUROP. SPORT CLUB
Private companiesAgricultural Production - Crops • WINTER EUROP. SPORT CLUB

Contactgegevens WINTER EUROP. SPORT CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WINTER EUROP. SPORT CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

WINTER EUROP. SPORT CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'OTTENBOURG 27B2; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10243001 (+32-10243001) 10243001 (+32-10243001)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WINTER EUROP. SPORT CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WINTER EUROP. SPORT CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WINTER EUROP. SPORT CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WINTER EUROP. SPORT CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WINTER EUROP. SPORT CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WINTER EUROP. SPORT CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WINTER EUROP. SPORT CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WINTER EUROP. SPORT CLUB
Products information WINTER EUROP. SPORT CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Ski.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WINTER EUROP. SPORT CLUB
(Get full report from official database of BE for WINTER EUROP. SPORT CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor WINTER EUROP. SPORT CLUB
Addition kinds of activities for WINTER EUROP. SPORT CLUB

38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
79299904. entertainers | Entertainers
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij WINTER EUROP. SPORT CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WINTER EUROP. SPORT CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WINTER EUROP. SPORT CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WINTER EUROP. SPORT CLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Operator Menginstallatie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

 • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

 • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

 • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

 • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

 • Product Engineer (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

 • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van WINTER EUROP. SPORT CLUB in sociale netwerken
Look for responds of WINTER EUROP. SPORT CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor WINTER EUROP. SPORT CLUB. Laat een reactie achter voor WINTER EUROP. SPORT CLUB. WINTER EUROP. SPORT CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WINTER EUROP. SPORT CLUB. Leave a respond for WINTER EUROP. SPORT CLUB. WINTER EUROP. SPORT CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WINTER EUROP. SPORT CLUB op de google maps. Adres en contacten WINTER EUROP. SPORT CLUB
Location of WINTER EUROP. SPORT CLUB on the google maps. Address and contacts of WINTER EUROP. SPORT CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come WINTER EUROP. SPORT CLUB WINTER EUROP. SPORT CLUB: CHRISTINA NOREILLE | ANDRE LAMBERT | Stiernon Robert (Ets) SA | Midula (Garage) | HUIS CALLEBAUT

Other related companies as WINTER EUROP. SPORT CLUB: CHRISTINA NOREILLE | ANDRE LAMBERT | Stiernon Robert (Ets) SA | Midula (Garage) | HUIS CALLEBAUT

WINTER EUROP. SPORT CLUB is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WINTER EUROP. SPORT CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf WINTER EUROP. SPORT CLUB bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'OTTENBOURG 27B2; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Ski..
De hoofdactiviteit van WINTER EUROP. SPORT CLUB is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WINTER EUROP. SPORT CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WINTER EUROP. SPORT CLUB, openstaande posities, locatie van WINTER EUROP. SPORT CLUB op de kaart.

WINTER EUROP. SPORT CLUB is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WINTER EUROP. SPORT CLUB, company assigned to the tax number BE09276000976. The company WINTER EUROP. SPORT CLUB is located at the address: CHAUSS?E D'OTTENBOURG 27B2; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Ski..
The main activity of WINTER EUROP. SPORT CLUB is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WINTER EUROP. SPORT CLUB is not available. You also can look at reviews of WINTER EUROP. SPORT CLUB, open positions, location of WINTER EUROP. SPORT CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WINTER EUROP. SPORT CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WINTER EUROP. SPORT CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WINTER EUROP. SPORT CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WINTER EUROP. SPORT CLUB, employees, financial statistics.