WIMBLEDON W.T.C. MENEN

Contactgegevens WIMBLEDON W.T.C. MENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIMBLEDON W.T.C. MENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIMBLEDON W.T.C. MENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENHOF 45; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56511565 (+32-56511565) 56511565 (+32-56511565)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIMBLEDON W.T.C. MENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIMBLEDON W.T.C. MENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIMBLEDON W.T.C. MENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIMBLEDON W.T.C. MENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIMBLEDON W.T.C. MENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIMBLEDON W.T.C. MENEN
Products information WIMBLEDON W.T.C. MENEN

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIMBLEDON W.T.C. MENEN
(Get full report from official database of BE for WIMBLEDON W.T.C. MENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIMBLEDON W.T.C. MENEN
Addition kinds of activities for WIMBLEDON W.T.C. MENEN

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
22110108. kussenslopen | Pillowcases
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
39490906. Tennis apparatuur en benodigdheden | Tennis equipment and supplies
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services

Werken bij WIMBLEDON W.T.C. MENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIMBLEDON W.T.C. MENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

 • Verkoper showroom (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

 • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • People Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

 • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

 • extra voor weekend (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ONS GEDACHT

  Type: Werfreserve

  wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

 • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: COLLAZZONE

  Type: Flexijob

  Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van WIMBLEDON W.T.C. MENEN in sociale netwerken
Look for responds of WIMBLEDON W.T.C. MENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Laat een reactie achter voor WIMBLEDON W.T.C. MENEN. WIMBLEDON W.T.C. MENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIMBLEDON W.T.C. MENEN. Leave a respond for WIMBLEDON W.T.C. MENEN. WIMBLEDON W.T.C. MENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIMBLEDON W.T.C. MENEN op de google maps. Adres en contacten WIMBLEDON W.T.C. MENEN
Location of WIMBLEDON W.T.C. MENEN on the google maps. Address and contacts of WIMBLEDON W.T.C. MENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WIMBLEDON W.T.C. MENEN WIMBLEDON W.T.C. MENEN: MARC-ANDRة PONCELET | TAVERNE LE PARDIEU | KANTOOR HEINDRYCX-ANSEEUW | JACOBUS DOMEN | VAL?RIE WAJNTRAUB

Other related companies as WIMBLEDON W.T.C. MENEN: MARC-ANDRة PONCELET | TAVERNE LE PARDIEU | KANTOOR HEINDRYCX-ANSEEUW | JACOBUS DOMEN | VAL?RIE WAJNTRAUB

WIMBLEDON W.T.C. MENEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIMBLEDON W.T.C. MENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf WIMBLEDON W.T.C. MENEN bevindt zich op het adres: BINNENHOF 45; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van WIMBLEDON W.T.C. MENEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIMBLEDON W.T.C. MENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIMBLEDON W.T.C. MENEN, openstaande posities, locatie van WIMBLEDON W.T.C. MENEN op de kaart.

WIMBLEDON W.T.C. MENEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIMBLEDON W.T.C. MENEN, company assigned to the tax number BE09975280761. The company WIMBLEDON W.T.C. MENEN is located at the address: BINNENHOF 45; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of WIMBLEDON W.T.C. MENEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIMBLEDON W.T.C. MENEN is not available. You also can look at reviews of WIMBLEDON W.T.C. MENEN, open positions, location of WIMBLEDON W.T.C. MENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIMBLEDON W.T.C. MENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIMBLEDON W.T.C. MENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIMBLEDON W.T.C. MENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIMBLEDON W.T.C. MENEN, employees, financial statistics.