WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.
Private companiesMiscellaneous Retail • WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

Contactgegevens WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLEMENTINASTRAAT 48; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32161076 32161076

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.
Products information WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.
Addition kinds of activities for WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

 • Elektrieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als elektrieker.

 • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

 • Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

 • bakker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

Zoek naar antwoorden van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Laat een reactie achter voor WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. Leave a respond for WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.. WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.
Location of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: Szwagry BVBA | Dyva | BOOGAERTS J. | HUIS DE GROOTE & ZOON | ST.JOZEFSCOLLEGE

Other related companies as WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W.: Szwagry BVBA | Dyva | BOOGAERTS J. | HUIS DE GROOTE & ZOON | ST.JOZEFSCOLLEGE

WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. bevindt zich op het adres: CLEMENTINASTRAAT 48; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., openstaande posities, locatie van WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. op de kaart.

WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., company assigned to the tax number BE01439178466. The company WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is located at the address: CLEMENTINASTRAAT 48; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., open positions, location of WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILRIJKSE WIELERTOERISTEN V.Z.W., employees, financial statistics.