WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL
Private companiesAgricultural Production - Crops • WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

Contactgegevens WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERE 12; 9681; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55207261 (+32-55207261) 55207261 (+32-55207261)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL
Products information WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL
(Get full report from official database of BE for WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL
Addition kinds of activities for WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
366300. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency

Werken bij WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Looking for open vacancies in other companies

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Kelner (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Student chauffeur B (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL in sociale netwerken
Look for responds of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Laat een reactie achter voor WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. Leave a respond for WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL. WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL op de google maps. Adres en contacten WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL
Location of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL on the google maps. Address and contacts of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: METAALCONSTRUCTIE LEON TORFS BVBA | LE CAP'TAIN | KNIGHT FRANK | LEONIDAS | BRUNO FRANCHINI

Other related companies as WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL: METAALCONSTRUCTIE LEON TORFS BVBA | LE CAP'TAIN | KNIGHT FRANK | LEONIDAS | BRUNO FRANCHINI

WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL bevindt zich op het adres: MERE 12; 9681; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, openstaande posities, locatie van WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL op de kaart.

WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, company assigned to the tax number BE08550903320. The company WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is located at the address: MERE 12; 9681; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL is not available. You also can look at reviews of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, open positions, location of WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEN IS KUNNEN MAARKEDAL, employees, financial statistics.