WILDENBURGS WIELERCOMIT?

Contactgegevens WILDENBURGS WIELERCOMIT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILDENBURGS WIELERCOMIT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILDENBURGS WIELERCOMIT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPLOTESTRAAT 19; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656291 (+32-51656291) 51656291 (+32-51656291)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILDENBURGS WIELERCOMIT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILDENBURGS WIELERCOMIT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILDENBURGS WIELERCOMIT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILDENBURGS WIELERCOMIT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILDENBURGS WIELERCOMIT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILDENBURGS WIELERCOMIT?
Products information WILDENBURGS WIELERCOMIT?

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILDENBURGS WIELERCOMIT?
(Get full report from official database of BE for WILDENBURGS WIELERCOMIT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILDENBURGS WIELERCOMIT?
Addition kinds of activities for WILDENBURGS WIELERCOMIT?

274102. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
394913. Team sportuitrusting | Team sports equipment
501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches

Werken bij WILDENBURGS WIELERCOMIT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILDENBURGS WIELERCOMIT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger bouw. (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: STARCO

  Type: Vaste Job

  Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

 • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

 • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van WILDENBURGS WIELERCOMIT? in sociale netwerken
Look for responds of WILDENBURGS WIELERCOMIT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Laat een reactie achter voor WILDENBURGS WIELERCOMIT?. WILDENBURGS WIELERCOMIT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILDENBURGS WIELERCOMIT?. Leave a respond for WILDENBURGS WIELERCOMIT?. WILDENBURGS WIELERCOMIT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILDENBURGS WIELERCOMIT? op de google maps. Adres en contacten WILDENBURGS WIELERCOMIT?
Location of WILDENBURGS WIELERCOMIT? on the google maps. Address and contacts of WILDENBURGS WIELERCOMIT?

Andere gerelateerde bedrijven als come WILDENBURGS WIELERCOMIT? WILDENBURGS WIELERCOMIT?: PIET VAN BELLE | SCIERIE ERIC BOUVY | B.C. LEOPOLDSBURG | Pasalini | JANSEN, FRED

Other related companies as WILDENBURGS WIELERCOMIT?: PIET VAN BELLE | SCIERIE ERIC BOUVY | B.C. LEOPOLDSBURG | Pasalini | JANSEN, FRED

WILDENBURGS WIELERCOMIT? is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILDENBURGS WIELERCOMIT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf WILDENBURGS WIELERCOMIT? bevindt zich op het adres: KAPLOTESTRAAT 19; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WILDENBURGS WIELERCOMIT? is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILDENBURGS WIELERCOMIT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILDENBURGS WIELERCOMIT?, openstaande posities, locatie van WILDENBURGS WIELERCOMIT? op de kaart.

WILDENBURGS WIELERCOMIT? is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILDENBURGS WIELERCOMIT?, company assigned to the tax number BE08388580322. The company WILDENBURGS WIELERCOMIT? is located at the address: KAPLOTESTRAAT 19; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WILDENBURGS WIELERCOMIT? is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILDENBURGS WIELERCOMIT? is not available. You also can look at reviews of WILDENBURGS WIELERCOMIT?, open positions, location of WILDENBURGS WIELERCOMIT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILDENBURGS WIELERCOMIT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILDENBURGS WIELERCOMIT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILDENBURGS WIELERCOMIT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILDENBURGS WIELERCOMIT?, employees, financial statistics.