PIET VAN BELLE

Contactgegevens PIET VAN BELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIET VAN BELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIET VAN BELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAARLEWARANDE 26; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92824719 (+32-92824719) 92824719 (+32-92824719)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIET VAN BELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIET VAN BELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIET VAN BELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIET VAN BELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIET VAN BELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIET VAN BELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIET VAN BELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIET VAN BELLE
Products information PIET VAN BELLE

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIET VAN BELLE
(Get full report from official database of BE for PIET VAN BELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIET VAN BELLE
Addition kinds of activities for PIET VAN BELLE

342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies

Werken bij PIET VAN BELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIET VAN BELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIET VAN BELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIET VAN BELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

 • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

 • Orderbegeleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

 • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

 • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

 • Jobstudent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BOSTHON SPORT

  Type: Studentenjob

  Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

 • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van PIET VAN BELLE in sociale netwerken
Look for responds of PIET VAN BELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIET VAN BELLE. Laat een reactie achter voor PIET VAN BELLE. PIET VAN BELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIET VAN BELLE. Leave a respond for PIET VAN BELLE. PIET VAN BELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIET VAN BELLE op de google maps. Adres en contacten PIET VAN BELLE
Location of PIET VAN BELLE on the google maps. Address and contacts of PIET VAN BELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIET VAN BELLE PIET VAN BELLE: Frank | BUREAU NUMBER ONE | RUSTH. DE ZEVEN TORENTJES | GOEMAERE | Vieux Stella (Au)

Other related companies as PIET VAN BELLE: Frank | BUREAU NUMBER ONE | RUSTH. DE ZEVEN TORENTJES | GOEMAERE | Vieux Stella (Au)

PIET VAN BELLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIET VAN BELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf PIET VAN BELLE bevindt zich op het adres: BAARLEWARANDE 26; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIET VAN BELLE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIET VAN BELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIET VAN BELLE, openstaande posities, locatie van PIET VAN BELLE op de kaart.

PIET VAN BELLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIET VAN BELLE, company assigned to the tax number BE01440826416. The company PIET VAN BELLE is located at the address: BAARLEWARANDE 26; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIET VAN BELLE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIET VAN BELLE is not available. You also can look at reviews of PIET VAN BELLE, open positions, location of PIET VAN BELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIET VAN BELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIET VAN BELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIET VAN BELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIET VAN BELLE, employees, financial statistics.