WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • WIJKFEESTCOM. BERENDRIES
Private companiesInsurance Carriers • WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

Contactgegevens WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGELBOS 2; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 55422377 (+32-55422377) 55422377 (+32-55422377)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJKFEESTCOM. BERENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJKFEESTCOM. BERENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJKFEESTCOM. BERENDRIES
Products information WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJKFEESTCOM. BERENDRIES
(Get full report from official database of BE for WIJKFEESTCOM. BERENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJKFEESTCOM. BERENDRIES
Addition kinds of activities for WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
39990815. Straw goederen | Straw goods
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

 • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

 • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

 • Technieker Elektriciteit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

 • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIO NOVO

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Laat een reactie achter voor WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. WIJKFEESTCOM. BERENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. Leave a respond for WIJKFEESTCOM. BERENDRIES. WIJKFEESTCOM. BERENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJKFEESTCOM. BERENDRIES op de google maps. Adres en contacten WIJKFEESTCOM. BERENDRIES
Location of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES on the google maps. Address and contacts of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJKFEESTCOM. BERENDRIES WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: CUYVERS - MENS EN ZONEN | Dekimpe N | SMEETS | MARCEL LEBON | LEPEZ, LAURENT

Other related companies as WIJKFEESTCOM. BERENDRIES: CUYVERS - MENS EN ZONEN | Dekimpe N | SMEETS | MARCEL LEBON | LEPEZ, LAURENT

WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf WIJKFEESTCOM. BERENDRIES bevindt zich op het adres: EGELBOS 2; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, openstaande posities, locatie van WIJKFEESTCOM. BERENDRIES op de kaart.

WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, company assigned to the tax number BE05461822509. The company WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is located at the address: EGELBOS 2; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES is not available. You also can look at reviews of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, open positions, location of WIJKFEESTCOM. BERENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJKFEESTCOM. BERENDRIES, employees, financial statistics.