WIELERVRIENDEN STATIE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • WIELERVRIENDEN STATIE
Private companiesPrimary Metal Industries • WIELERVRIENDEN STATIE

Contactgegevens WIELERVRIENDEN STATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERVRIENDEN STATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERVRIENDEN STATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSESTEENWEG 221; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25320430 (+32-25320430) 25320430 (+32-25320430)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERVRIENDEN STATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERVRIENDEN STATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERVRIENDEN STATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERVRIENDEN STATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERVRIENDEN STATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERVRIENDEN STATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERVRIENDEN STATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERVRIENDEN STATIE
Products information WIELERVRIENDEN STATIE

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERVRIENDEN STATIE
(Get full report from official database of BE for WIELERVRIENDEN STATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERVRIENDEN STATIE
Addition kinds of activities for WIELERVRIENDEN STATIE

23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
38210116. microtomen | Microtomes
38290210. Meteorologische tracking systemen | Meteorologic tracking systems
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators

Werken bij WIELERVRIENDEN STATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERVRIENDEN STATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERVRIENDEN STATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERVRIENDEN STATIE. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

 • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

 • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

 • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

 • Keurder (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • Jobstudent (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Automechanieker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

  Type: Vaste Job

  Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van WIELERVRIENDEN STATIE in sociale netwerken
Look for responds of WIELERVRIENDEN STATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERVRIENDEN STATIE. Laat een reactie achter voor WIELERVRIENDEN STATIE. WIELERVRIENDEN STATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERVRIENDEN STATIE. Leave a respond for WIELERVRIENDEN STATIE. WIELERVRIENDEN STATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERVRIENDEN STATIE op de google maps. Adres en contacten WIELERVRIENDEN STATIE
Location of WIELERVRIENDEN STATIE on the google maps. Address and contacts of WIELERVRIENDEN STATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERVRIENDEN STATIE WIELERVRIENDEN STATIE: GP LAND | F?D?RATION ROYALE | WALTER DUBOIS | ALL-TRONIK | DANIEL VAN KRUNCKELSVEN

Other related companies as WIELERVRIENDEN STATIE: GP LAND | F?D?RATION ROYALE | WALTER DUBOIS | ALL-TRONIK | DANIEL VAN KRUNCKELSVEN

WIELERVRIENDEN STATIE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERVRIENDEN STATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf WIELERVRIENDEN STATIE bevindt zich op het adres: EDINGSESTEENWEG 221; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERVRIENDEN STATIE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERVRIENDEN STATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERVRIENDEN STATIE, openstaande posities, locatie van WIELERVRIENDEN STATIE op de kaart.

WIELERVRIENDEN STATIE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERVRIENDEN STATIE, company assigned to the tax number BE03350799560. The company WIELERVRIENDEN STATIE is located at the address: EDINGSESTEENWEG 221; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERVRIENDEN STATIE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERVRIENDEN STATIE is not available. You also can look at reviews of WIELERVRIENDEN STATIE, open positions, location of WIELERVRIENDEN STATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERVRIENDEN STATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERVRIENDEN STATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERVRIENDEN STATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERVRIENDEN STATIE, employees, financial statistics.