WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • WIELERVRIENDEN NIEUWRODE
Private companiesHealth Services • WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

Contactgegevens WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEELIDENSTRAAT 66; 3221; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16562301 (+32-16562301) 16562301 (+32-16562301)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERVRIENDEN NIEUWRODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERVRIENDEN NIEUWRODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERVRIENDEN NIEUWRODE
Products information WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERVRIENDEN NIEUWRODE
(Get full report from official database of BE for WIELERVRIENDEN NIEUWRODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERVRIENDEN NIEUWRODE
Addition kinds of activities for WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
37320104. Jetski's | Jet skis
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies

Werken bij WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

  Type: Vaste Job

  Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

 • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-office

  Type: Vaste Job

  Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

 • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

 • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: B.P.P.

  Type: Leercontract

  Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE in sociale netwerken
Look for responds of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Laat een reactie achter voor WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. WIELERVRIENDEN NIEUWRODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. Leave a respond for WIELERVRIENDEN NIEUWRODE. WIELERVRIENDEN NIEUWRODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERVRIENDEN NIEUWRODE op de google maps. Adres en contacten WIELERVRIENDEN NIEUWRODE
Location of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE on the google maps. Address and contacts of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERVRIENDEN NIEUWRODE WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: GEERINCK | COIFFURE GUY | Inforvideo | Paracloisons SC | FRITUUR DE EETHOEK

Other related companies as WIELERVRIENDEN NIEUWRODE: GEERINCK | COIFFURE GUY | Inforvideo | Paracloisons SC | FRITUUR DE EETHOEK

WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf WIELERVRIENDEN NIEUWRODE bevindt zich op het adres: VEELIDENSTRAAT 66; 3221; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, openstaande posities, locatie van WIELERVRIENDEN NIEUWRODE op de kaart.

WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, company assigned to the tax number BE09656951904. The company WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is located at the address: VEELIDENSTRAAT 66; 3221; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE is not available. You also can look at reviews of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, open positions, location of WIELERVRIENDEN NIEUWRODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERVRIENDEN NIEUWRODE, employees, financial statistics.