WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.
Private companiesAgricultural Production - Crops • WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

Contactgegevens WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34817195 (+32-34817195) 34817195 (+32-34817195)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERTOERIST. A.L.B.R.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERTOERIST. A.L.B.R.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.
Products information WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.
(Get full report from official database of BE for WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.
Addition kinds of activities for WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools
54210102. Vismarkt | Seafood markets
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

 • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

 • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

 • Snijder textiel (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: BIO-RACER

  Type: Vaste Job

  Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

 • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Vaste Job

  Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. in sociale netwerken
Look for responds of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Laat een reactie achter voor WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. Leave a respond for WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.. WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. op de google maps. Adres en contacten WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.
Location of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. on the google maps. Address and contacts of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: Gilleman NV | AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF | R. VERMEULEN | Ceaco Europe | ANDRE MORAY

Other related companies as WIELERTOERIST. A.L.B.R.O.: Gilleman NV | AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF | R. VERMEULEN | Ceaco Europe | ANDRE MORAY

WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. bevindt zich op het adres: DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., openstaande posities, locatie van WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. op de kaart.

WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., company assigned to the tax number BE06187194824. The company WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is located at the address: DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. is not available. You also can look at reviews of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., open positions, location of WIELERTOERIST. A.L.B.R.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERTOERIST. A.L.B.R.O., employees, financial statistics.