WIELERSPORTVRIENDEN

Contactgegevens WIELERSPORTVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERSPORTVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERSPORTVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKTSTRAAT 54; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51633283 (+32-51633283) 51633283 (+32-51633283)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERSPORTVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERSPORTVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERSPORTVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERSPORTVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERSPORTVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERSPORTVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERSPORTVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERSPORTVRIENDEN
Products information WIELERSPORTVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERSPORTVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for WIELERSPORTVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERSPORTVRIENDEN
Addition kinds of activities for WIELERSPORTVRIENDEN

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij WIELERSPORTVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERSPORTVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERSPORTVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERSPORTVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Productie Manager (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

 • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

  Regio: PERK

  Bedrijf: ELECTRO 80

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

 • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

  Type: Vaste Job

  Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

 • Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

 • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van WIELERSPORTVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of WIELERSPORTVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERSPORTVRIENDEN. Laat een reactie achter voor WIELERSPORTVRIENDEN. WIELERSPORTVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERSPORTVRIENDEN. Leave a respond for WIELERSPORTVRIENDEN. WIELERSPORTVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERSPORTVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten WIELERSPORTVRIENDEN
Location of WIELERSPORTVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of WIELERSPORTVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERSPORTVRIENDEN WIELERSPORTVRIENDEN: ROLAND GEORGES | VILLABOUW HABITUDE | CHAMBRES D?H?TES ANDR? ET MYRIAM VERLAET | CEBOB-DE LINK VZW | Bodart

Other related companies as WIELERSPORTVRIENDEN: ROLAND GEORGES | VILLABOUW HABITUDE | CHAMBRES D?H?TES ANDR? ET MYRIAM VERLAET | CEBOB-DE LINK VZW | Bodart

WIELERSPORTVRIENDEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERSPORTVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf WIELERSPORTVRIENDEN bevindt zich op het adres: VINKTSTRAAT 54; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERSPORTVRIENDEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERSPORTVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERSPORTVRIENDEN, openstaande posities, locatie van WIELERSPORTVRIENDEN op de kaart.

WIELERSPORTVRIENDEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERSPORTVRIENDEN, company assigned to the tax number BE03474945068. The company WIELERSPORTVRIENDEN is located at the address: VINKTSTRAAT 54; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERSPORTVRIENDEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERSPORTVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of WIELERSPORTVRIENDEN, open positions, location of WIELERSPORTVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERSPORTVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERSPORTVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERSPORTVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERSPORTVRIENDEN, employees, financial statistics.