WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM
Private companiesCoal Mining • WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

Contactgegevens WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE HELLEMSEWEG 18; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 93624976 (+32-93624976) 93624976 (+32-93624976)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM
Products information WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM
(Get full report from official database of BE for WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM
Addition kinds of activities for WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

267602. Vrouwelijke hygiëne papierproducten | Feminine hygiene paper products
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
79990801. Bingohal | Bingo hall

Werken bij WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

 • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

 • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM in sociale netwerken
Look for responds of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Laat een reactie achter voor WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. Leave a respond for WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM. WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM op de google maps. Adres en contacten WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM
Location of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM on the google maps. Address and contacts of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: C L SOELAAS | AUTOHANDEL D.G. | CARROSSERIE WUYTS | POL SANSEN | MARC SCHEEPERS

Other related companies as WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM: C L SOELAAS | AUTOHANDEL D.G. | CARROSSERIE WUYTS | POL SANSEN | MARC SCHEEPERS

WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM bevindt zich op het adres: HOGE HELLEMSEWEG 18; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, openstaande posities, locatie van WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM op de kaart.

WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, company assigned to the tax number BE01020324707. The company WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is located at the address: HOGE HELLEMSEWEG 18; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM is not available. You also can look at reviews of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, open positions, location of WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERSPORTKOMITEIT - BAVEGEM, employees, financial statistics.