WIELERPROMOTIECLUB

Contactgegevens WIELERPROMOTIECLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERPROMOTIECLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERPROMOTIECLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSEWEG 358; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15710165 (+32-15710165) 15710165 (+32-15710165)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERPROMOTIECLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERPROMOTIECLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERPROMOTIECLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERPROMOTIECLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERPROMOTIECLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERPROMOTIECLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERPROMOTIECLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERPROMOTIECLUB
Products information WIELERPROMOTIECLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERPROMOTIECLUB
(Get full report from official database of BE for WIELERPROMOTIECLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERPROMOTIECLUB
Addition kinds of activities for WIELERPROMOTIECLUB

27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
28510101. Kleuren in olie, behalve kunstenaars ' | Colors in oil, except artists'
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
55719904. Motor scooters | Motor scooters
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations

Werken bij WIELERPROMOTIECLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERPROMOTIECLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERPROMOTIECLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERPROMOTIECLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Elektricien (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

 • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • sanitair installateur (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: HHH

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

 • Automechanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

 • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DANIS

  Type: Vaste Job

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

 • Functioneel Analist (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van WIELERPROMOTIECLUB in sociale netwerken
Look for responds of WIELERPROMOTIECLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERPROMOTIECLUB. Laat een reactie achter voor WIELERPROMOTIECLUB. WIELERPROMOTIECLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERPROMOTIECLUB. Leave a respond for WIELERPROMOTIECLUB. WIELERPROMOTIECLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERPROMOTIECLUB op de google maps. Adres en contacten WIELERPROMOTIECLUB
Location of WIELERPROMOTIECLUB on the google maps. Address and contacts of WIELERPROMOTIECLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERPROMOTIECLUB WIELERPROMOTIECLUB: Constructa Entreprise SA | D'Hoore P | Delforge Yves | HOTEL KYNRA | CARINE CLAES

Other related companies as WIELERPROMOTIECLUB: Constructa Entreprise SA | D'Hoore P | Delforge Yves | HOTEL KYNRA | CARINE CLAES

WIELERPROMOTIECLUB is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERPROMOTIECLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf WIELERPROMOTIECLUB bevindt zich op het adres: MECHELSEWEG 358; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERPROMOTIECLUB is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERPROMOTIECLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERPROMOTIECLUB, openstaande posities, locatie van WIELERPROMOTIECLUB op de kaart.

WIELERPROMOTIECLUB is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERPROMOTIECLUB, company assigned to the tax number BE05621948242. The company WIELERPROMOTIECLUB is located at the address: MECHELSEWEG 358; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERPROMOTIECLUB is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERPROMOTIECLUB is not available. You also can look at reviews of WIELERPROMOTIECLUB, open positions, location of WIELERPROMOTIECLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERPROMOTIECLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERPROMOTIECLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERPROMOTIECLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERPROMOTIECLUB, employees, financial statistics.