WIELERGROEP WERVIK

Contactgegevens WIELERGROEP WERVIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERGROEP WERVIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERGROEP WERVIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56314988 (+32-56314988) 56314988 (+32-56314988)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERGROEP WERVIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERGROEP WERVIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERGROEP WERVIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERGROEP WERVIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERGROEP WERVIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERGROEP WERVIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERGROEP WERVIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERGROEP WERVIK
Products information WIELERGROEP WERVIK

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERGROEP WERVIK
(Get full report from official database of BE for WIELERGROEP WERVIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERGROEP WERVIK
Addition kinds of activities for WIELERGROEP WERVIK

16290403. Rock verwijderen | Rock removal
22810400. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
50850501. lagers | Bearings
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij WIELERGROEP WERVIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERGROEP WERVIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERGROEP WERVIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERGROEP WERVIK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

 • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: E-LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van WIELERGROEP WERVIK in sociale netwerken
Look for responds of WIELERGROEP WERVIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERGROEP WERVIK. Laat een reactie achter voor WIELERGROEP WERVIK. WIELERGROEP WERVIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERGROEP WERVIK. Leave a respond for WIELERGROEP WERVIK. WIELERGROEP WERVIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERGROEP WERVIK op de google maps. Adres en contacten WIELERGROEP WERVIK
Location of WIELERGROEP WERVIK on the google maps. Address and contacts of WIELERGROEP WERVIK

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERGROEP WERVIK WIELERGROEP WERVIK: BENNY VAN BROECK | STATION-SERVICE SAGA | Pogo & Co | Bogaert Salaisons SA | NASHUATEC

Other related companies as WIELERGROEP WERVIK: BENNY VAN BROECK | STATION-SERVICE SAGA | Pogo & Co | Bogaert Salaisons SA | NASHUATEC

WIELERGROEP WERVIK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERGROEP WERVIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf WIELERGROEP WERVIK bevindt zich op het adres: HELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERGROEP WERVIK is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERGROEP WERVIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERGROEP WERVIK, openstaande posities, locatie van WIELERGROEP WERVIK op de kaart.

WIELERGROEP WERVIK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERGROEP WERVIK, company assigned to the tax number BE01557281494. The company WIELERGROEP WERVIK is located at the address: HELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERGROEP WERVIK is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERGROEP WERVIK is not available. You also can look at reviews of WIELERGROEP WERVIK, open positions, location of WIELERGROEP WERVIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERGROEP WERVIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERGROEP WERVIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERGROEP WERVIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERGROEP WERVIK, employees, financial statistics.