WIELERCOMIT? EEKLO

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • WIELERCOMIT? EEKLO
Private companiesSocial Services • WIELERCOMIT? EEKLO

Contactgegevens WIELERCOMIT? EEKLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCOMIT? EEKLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCOMIT? EEKLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 192; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93776139 (+32-93776139) 93776139 (+32-93776139)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCOMIT? EEKLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCOMIT? EEKLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCOMIT? EEKLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCOMIT? EEKLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCOMIT? EEKLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCOMIT? EEKLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCOMIT? EEKLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCOMIT? EEKLO
Products information WIELERCOMIT? EEKLO

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCOMIT? EEKLO
(Get full report from official database of BE for WIELERCOMIT? EEKLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCOMIT? EEKLO
Addition kinds of activities for WIELERCOMIT? EEKLO

474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
35539914. Zagen, kracht: bank en tafel, behalve draagbaar: houtbewerking | Saws, power: bench and table, except portable: woodworking

Werken bij WIELERCOMIT? EEKLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCOMIT? EEKLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCOMIT? EEKLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCOMIT? EEKLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker platte daken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

  Regio: BOEKHOUT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

 • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

 • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: CEVEK

  Type: Vaste Job

  - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

Zoek naar antwoorden van WIELERCOMIT? EEKLO in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCOMIT? EEKLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCOMIT? EEKLO. Laat een reactie achter voor WIELERCOMIT? EEKLO. WIELERCOMIT? EEKLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCOMIT? EEKLO. Leave a respond for WIELERCOMIT? EEKLO. WIELERCOMIT? EEKLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCOMIT? EEKLO op de google maps. Adres en contacten WIELERCOMIT? EEKLO
Location of WIELERCOMIT? EEKLO on the google maps. Address and contacts of WIELERCOMIT? EEKLO

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCOMIT? EEKLO WIELERCOMIT? EEKLO: Lucarelli E | Teblick H BVBA | Iannetta M | COIFFURE DANIELLE | Williams Christopher

Other related companies as WIELERCOMIT? EEKLO: Lucarelli E | Teblick H BVBA | Iannetta M | COIFFURE DANIELLE | Williams Christopher

WIELERCOMIT? EEKLO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCOMIT? EEKLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf WIELERCOMIT? EEKLO bevindt zich op het adres: BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 192; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCOMIT? EEKLO is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCOMIT? EEKLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCOMIT? EEKLO, openstaande posities, locatie van WIELERCOMIT? EEKLO op de kaart.

WIELERCOMIT? EEKLO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCOMIT? EEKLO, company assigned to the tax number BE02787475585. The company WIELERCOMIT? EEKLO is located at the address: BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 192; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCOMIT? EEKLO is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCOMIT? EEKLO is not available. You also can look at reviews of WIELERCOMIT? EEKLO, open positions, location of WIELERCOMIT? EEKLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCOMIT? EEKLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCOMIT? EEKLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCOMIT? EEKLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCOMIT? EEKLO, employees, financial statistics.