WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS

Contactgegevens WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PP RUBENSSTRAAT 13; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15713295 (+32-15713295) 15713295 (+32-15713295)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS
Products information WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS
(Get full report from official database of BE for WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS
Addition kinds of activities for WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

 • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: SPAR ASPER

  Type: Studentenjob

  Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

 • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

 • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ECO HEATING

  Type: Vaste Job

  Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

 • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

 • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE LOFT

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Laat een reactie achter voor WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. Leave a respond for WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS. WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS op de google maps. Adres en contacten WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS
Location of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS on the google maps. Address and contacts of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: Discobar Studi-Jo | Gilbert | Celtic | I VAN VARENBERG | Tonneke

Other related companies as WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS: Discobar Studi-Jo | Gilbert | Celtic | I VAN VARENBERG | Tonneke

WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS bevindt zich op het adres: PP RUBENSSTRAAT 13; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, openstaande posities, locatie van WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS op de kaart.

WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, company assigned to the tax number BE04751831054. The company WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is located at the address: PP RUBENSSTRAAT 13; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS is not available. You also can look at reviews of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, open positions, location of WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCOMITE KAPELLE OP DEN BOS, employees, financial statistics.