WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP
Private companiesMotor Freight Transportation • WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

Contactgegevens WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAUVOORDESTRAAT 52; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58314814 (+32-58314814) 58314814 (+32-58314814)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP
Products information WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP
Addition kinds of activities for WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

305302. Inpak materiaal | Packing materials
333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
37210000. vliegtuig | Aircraft
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles

Werken bij WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

 • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

 • Poetshulp Bever (BEVER)

  Regio: BEVER

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

 • studenten inkomende telefonie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

 • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

 • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: 4K INTERIEUR

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

 • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Flexijob

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. Leave a respond for WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP. WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP
Location of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: DIANE DE BOECK | Lune après Lune | GREET MICHEL | Charpentier Paul | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP: DIANE DE BOECK | Lune après Lune | GREET MICHEL | Charpentier Paul | VRIJE KLEUTERSCHOOL

WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP bevindt zich op het adres: BEAUVOORDESTRAAT 52; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP op de kaart.

WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, company assigned to the tax number BE06448394775. The company WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is located at the address: BEAUVOORDESTRAAT 52; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, open positions, location of WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB"HOGER OP"BULSKAMP, employees, financial statistics.