VRIJE KLEUTERSCHOOL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VRIJE KLEUTERSCHOOL

Contactgegevens VRIJE KLEUTERSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE KLEUTERSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE KLEUTERSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTSTRAAT 51; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51312446 (+32-51312446) 51312446 (+32-51312446)

Fax (fax): +32 (81) 555-24-29 +32 (81) 555-24-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE KLEUTERSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE KLEUTERSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE KLEUTERSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE KLEUTERSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE KLEUTERSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE KLEUTERSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE KLEUTERSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE KLEUTERSCHOOL
Products information VRIJE KLEUTERSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01879180908
Ondernemingsnummer: 1028564453
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE KLEUTERSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE KLEUTERSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE KLEUTERSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE KLEUTERSCHOOL

515301. Grains | Grains
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
20350108. Sojasaus | Soy sauce
22739902. Afwerkers van tufted tapijten en tapijten | Finishers of tufted carpets and rugs
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij VRIJE KLEUTERSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE KLEUTERSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE KLEUTERSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van VRIJE KLEUTERSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE KLEUTERSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. VRIJE KLEUTERSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE KLEUTERSCHOOL. Leave a respond for VRIJE KLEUTERSCHOOL. VRIJE KLEUTERSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE KLEUTERSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE KLEUTERSCHOOL
Location of VRIJE KLEUTERSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE KLEUTERSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE KLEUTERSCHOOL VRIJE KLEUTERSCHOOL: Helsen A | IPS IMPRIMERIE STEVIN | Vinck/P | M.PONCIN | AUTO-ECOLE ARDENNES

Other related companies as VRIJE KLEUTERSCHOOL: Helsen A | IPS IMPRIMERIE STEVIN | Vinck/P | M.PONCIN | AUTO-ECOLE ARDENNES

VRIJE KLEUTERSCHOOL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE KLEUTERSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879180908. Het bedrijf VRIJE KLEUTERSCHOOL bevindt zich op het adres: WESTSTRAAT 51; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE KLEUTERSCHOOL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE KLEUTERSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE KLEUTERSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE KLEUTERSCHOOL op de kaart.

VRIJE KLEUTERSCHOOL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE KLEUTERSCHOOL, company assigned to the tax number BE01879180908. The company VRIJE KLEUTERSCHOOL is located at the address: WESTSTRAAT 51; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE KLEUTERSCHOOL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE KLEUTERSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE KLEUTERSCHOOL, open positions, location of VRIJE KLEUTERSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE KLEUTERSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE KLEUTERSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE KLEUTERSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE KLEUTERSCHOOL, employees, financial statistics.