WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF
Private companiesJustice, Public Order and Safety • WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

Contactgegevens WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOISTRAAT 8; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50214968 (+32-50214968) 50214968 (+32-50214968)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF
Products information WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF
Addition kinds of activities for WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
35370000. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges

Werken bij WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Poetshulp Hever (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Student horeca (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

 • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

 • Brunel - Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. Leave a respond for WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF. WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF
Location of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: VAN CAUTER A & Zoon | Giunchi S | STEEVENS W | Van Keirsbulck I | HUIS RAKKERTJE

Other related companies as WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF: VAN CAUTER A & Zoon | Giunchi S | STEEVENS W | Van Keirsbulck I | HUIS RAKKERTJE

WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF bevindt zich op het adres: HOOISTRAAT 8; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF op de kaart.

WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, company assigned to the tax number BE07559936523. The company WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is located at the address: HOOISTRAAT 8; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, open positions, location of WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB WIJNENDAELE SPORTIEF, employees, financial statistics.