WIELERCLUB SINT-PAULUS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • WIELERCLUB SINT-PAULUS
Private companiesMotion Pictures • WIELERCLUB SINT-PAULUS

Contactgegevens WIELERCLUB SINT-PAULUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB SINT-PAULUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB SINT-PAULUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWAANSTRAAT 2; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54588774 (+32-54588774) 54588774 (+32-54588774)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB SINT-PAULUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB SINT-PAULUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB SINT-PAULUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB SINT-PAULUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB SINT-PAULUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB SINT-PAULUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB SINT-PAULUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB SINT-PAULUS
Products information WIELERCLUB SINT-PAULUS

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB SINT-PAULUS
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB SINT-PAULUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB SINT-PAULUS
Addition kinds of activities for WIELERCLUB SINT-PAULUS

2436. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij WIELERCLUB SINT-PAULUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB SINT-PAULUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB SINT-PAULUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB SINT-PAULUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

 • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

  Regio: SINT-DENIJS

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

 • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

  Type: Vaste Job

  Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: PEERSMAN

  Type: Flexijob

  Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB SINT-PAULUS in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB SINT-PAULUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB SINT-PAULUS. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB SINT-PAULUS. WIELERCLUB SINT-PAULUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB SINT-PAULUS. Leave a respond for WIELERCLUB SINT-PAULUS. WIELERCLUB SINT-PAULUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB SINT-PAULUS op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB SINT-PAULUS
Location of WIELERCLUB SINT-PAULUS on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB SINT-PAULUS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB SINT-PAULUS WIELERCLUB SINT-PAULUS: Q8 | GARAGE VANHULLE | Universal Pneu | ESSELENS K | LINDA RAQUET

Other related companies as WIELERCLUB SINT-PAULUS: Q8 | GARAGE VANHULLE | Universal Pneu | ESSELENS K | LINDA RAQUET

WIELERCLUB SINT-PAULUS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB SINT-PAULUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf WIELERCLUB SINT-PAULUS bevindt zich op het adres: ZWAANSTRAAT 2; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB SINT-PAULUS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB SINT-PAULUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB SINT-PAULUS, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB SINT-PAULUS op de kaart.

WIELERCLUB SINT-PAULUS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB SINT-PAULUS, company assigned to the tax number BE03742462158. The company WIELERCLUB SINT-PAULUS is located at the address: ZWAANSTRAAT 2; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB SINT-PAULUS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB SINT-PAULUS is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB SINT-PAULUS, open positions, location of WIELERCLUB SINT-PAULUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB SINT-PAULUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB SINT-PAULUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB SINT-PAULUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB SINT-PAULUS, employees, financial statistics.