WIELERCLUB MOLENHOEK

Contactgegevens WIELERCLUB MOLENHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB MOLENHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB MOLENHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 11; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26872872 (+32-26872872) 26872872 (+32-26872872)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB MOLENHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB MOLENHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB MOLENHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB MOLENHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB MOLENHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB MOLENHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB MOLENHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB MOLENHOEK
Products information WIELERCLUB MOLENHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB MOLENHOEK
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB MOLENHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB MOLENHOEK
Addition kinds of activities for WIELERCLUB MOLENHOEK

421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance

Werken bij WIELERCLUB MOLENHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB MOLENHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB MOLENHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB MOLENHOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Bediende Inbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

  Regio: KOBBEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SEBECO

  Type: Vaste Job

  SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

 • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

 • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

 • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB MOLENHOEK in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB MOLENHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB MOLENHOEK. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB MOLENHOEK. WIELERCLUB MOLENHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB MOLENHOEK. Leave a respond for WIELERCLUB MOLENHOEK. WIELERCLUB MOLENHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB MOLENHOEK op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB MOLENHOEK
Location of WIELERCLUB MOLENHOEK on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB MOLENHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB MOLENHOEK WIELERCLUB MOLENHOEK: Rebo Form | Haarmode Carelle | Fierens Tuinarchitectuur BVBA | F. CASTRONUOVO | Brigel J. A. Vestmar

Other related companies as WIELERCLUB MOLENHOEK: Rebo Form | Haarmode Carelle | Fierens Tuinarchitectuur BVBA | F. CASTRONUOVO | Brigel J. A. Vestmar

WIELERCLUB MOLENHOEK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB MOLENHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf WIELERCLUB MOLENHOEK bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 11; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB MOLENHOEK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB MOLENHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB MOLENHOEK, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB MOLENHOEK op de kaart.

WIELERCLUB MOLENHOEK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB MOLENHOEK, company assigned to the tax number BE05469512939. The company WIELERCLUB MOLENHOEK is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 11; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB MOLENHOEK is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB MOLENHOEK is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB MOLENHOEK, open positions, location of WIELERCLUB MOLENHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB MOLENHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB MOLENHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB MOLENHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB MOLENHOEK, employees, financial statistics.