Brigel J. A. Vestmar

Contactgegevens Brigel J. A. Vestmar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brigel J. A. Vestmar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brigel J. A. Vestmar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Madeliefjeslaan 22, Tervuren, B-3080, België

Telefoon (phone): 32 2 767 45 84 32 2 767 45 84

Fax (fax): +32 (12) 471-42-53 +32 (12) 471-42-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brigel J. A. Vestmar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brigel J. A. Vestmar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brigel J. A. Vestmar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brigel J. A. Vestmar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brigel J. A. Vestmar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brigel J. A. Vestmar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brigel J. A. Vestmar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brigel J. A. Vestmar
Products information Brigel J. A. Vestmar

BTW identificatienummer (tax): BE03461761474
Ondernemingsnummer: 4916076660
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Brigel J. A. Vestmar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brigel J. A. Vestmar
(Get full report from official database of BE for Brigel J. A. Vestmar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brigel J. A. Vestmar
Addition kinds of activities for Brigel J. A. Vestmar

594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association

Werken bij Brigel J. A. Vestmar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brigel J. A. Vestmar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brigel J. A. Vestmar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brigel J. A. Vestmar. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

Zoek naar antwoorden van Brigel J. A. Vestmar in sociale netwerken
Look for responds of Brigel J. A. Vestmar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brigel J. A. Vestmar. Laat een reactie achter voor Brigel J. A. Vestmar. Brigel J. A. Vestmar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brigel J. A. Vestmar. Leave a respond for Brigel J. A. Vestmar. Brigel J. A. Vestmar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brigel J. A. Vestmar op de google maps. Adres en contacten Brigel J. A. Vestmar
Location of Brigel J. A. Vestmar on the google maps. Address and contacts of Brigel J. A. Vestmar

Andere gerelateerde bedrijven als come Brigel J. A. Vestmar Brigel J. A. Vestmar: TORTUGA DIVERS BREDENE | ATLANTIC-PACIFIC TRADING | Georges Coolen-Wijnconsulent | E.F.L. ST.TH?R?SE | GUY TAILLIEU

Other related companies as Brigel J. A. Vestmar: TORTUGA DIVERS BREDENE | ATLANTIC-PACIFIC TRADING | Georges Coolen-Wijnconsulent | E.F.L. ST.TH?R?SE | GUY TAILLIEU

Brigel J. A. Vestmar is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brigel J. A. Vestmar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03461761474. Het bedrijf Brigel J. A. Vestmar bevindt zich op het adres: Madeliefjeslaan 22, Tervuren, B-3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 778,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Brigel J. A. Vestmar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brigel J. A. Vestmar is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brigel J. A. Vestmar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brigel J. A. Vestmar, openstaande posities, locatie van Brigel J. A. Vestmar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brigel J. A. Vestmar is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brigel J. A. Vestmar, company assigned to the tax number BE03461761474. The company Brigel J. A. Vestmar is located at the address: Madeliefjeslaan 22, Tervuren, B-3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 778,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Brigel J. A. Vestmar were not found.
The main activity of Brigel J. A. Vestmar is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brigel J. A. Vestmar is not available. You also can look at reviews of Brigel J. A. Vestmar, open positions, location of Brigel J. A. Vestmar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brigel J. A. Vestmar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brigel J. A. Vestmar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brigel J. A. Vestmar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brigel J. A. Vestmar, employees, financial statistics.