WIELERCLUB MOEN

Contactgegevens WIELERCLUB MOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB MOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB MOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSSTRAAT 10; 8552; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56644622 (+32-56644622) 56644622 (+32-56644622)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB MOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB MOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB MOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB MOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB MOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB MOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB MOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB MOEN
Products information WIELERCLUB MOEN

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB MOEN
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB MOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB MOEN
Addition kinds of activities for WIELERCLUB MOEN

20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire

Werken bij WIELERCLUB MOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB MOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB MOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB MOEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

 • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

 • Foliedrukker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

 • Magazijnmedewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

  Type: Studentenjob

  -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

 • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: MAVEAU

  Type: Vaste Job

  Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

 • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB MOEN in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB MOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB MOEN. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB MOEN. WIELERCLUB MOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB MOEN. Leave a respond for WIELERCLUB MOEN. WIELERCLUB MOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB MOEN op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB MOEN
Location of WIELERCLUB MOEN on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB MOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB MOEN WIELERCLUB MOEN: SEGHERS-LAURENT | PALETTE UCCLE | MERCIER J | AMERICA &WORLDWIDE TRAVEL | Pieters Alain

Other related companies as WIELERCLUB MOEN: SEGHERS-LAURENT | PALETTE UCCLE | MERCIER J | AMERICA &WORLDWIDE TRAVEL | Pieters Alain

WIELERCLUB MOEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB MOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf WIELERCLUB MOEN bevindt zich op het adres: MEERSSTRAAT 10; 8552; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB MOEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB MOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB MOEN, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB MOEN op de kaart.

WIELERCLUB MOEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB MOEN, company assigned to the tax number BE09837402343. The company WIELERCLUB MOEN is located at the address: MEERSSTRAAT 10; 8552; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB MOEN is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB MOEN is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB MOEN, open positions, location of WIELERCLUB MOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB MOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB MOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB MOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB MOEN, employees, financial statistics.