WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF

Contactgegevens WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 33/4; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25323552 (+32-25323552) 25323552 (+32-25323552)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF
Products information WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF
Addition kinds of activities for WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF

243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

 • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

 • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ZARA HOME Knokke

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

 • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. Leave a respond for WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF. WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF
Location of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: FLFIRMA AUGUST FAVEERE-DEVOS NV | KBC | MARQUET PETYT | O. BALLAL/ORLANDO BALLAL | LE JARDIN DE CAPUCINE

Other related companies as WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF: FLFIRMA AUGUST FAVEERE-DEVOS NV | KBC | MARQUET PETYT | O. BALLAL/ORLANDO BALLAL | LE JARDIN DE CAPUCINE

WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 33/4; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF op de kaart.

WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, company assigned to the tax number BE03891326904. The company WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is located at the address: DORPSSTRAAT 33/4; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, open positions, location of WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB GOOIK SPORTIEF, employees, financial statistics.