LE JARDIN DE CAPUCINE

Contactgegevens LE JARDIN DE CAPUCINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE JARDIN DE CAPUCINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE JARDIN DE CAPUCINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRIGADE PIRON 54; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23954637 (+32-23954637) 23954637 (+32-23954637)

Fax (fax): +32 (61) 643-35-64 +32 (61) 643-35-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE JARDIN DE CAPUCINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE JARDIN DE CAPUCINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE JARDIN DE CAPUCINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE JARDIN DE CAPUCINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE JARDIN DE CAPUCINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE JARDIN DE CAPUCINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE JARDIN DE CAPUCINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE JARDIN DE CAPUCINE
Products information LE JARDIN DE CAPUCINE

BTW identificatienummer (tax): BE03474121093
Ondernemingsnummer: 2719085693
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE JARDIN DE CAPUCINE
(Get full report from official database of BE for LE JARDIN DE CAPUCINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE JARDIN DE CAPUCINE
Addition kinds of activities for LE JARDIN DE CAPUCINE

078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
38290209. magnetometers | Magnetometers
80990101. Bloedbank | Blood bank
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij LE JARDIN DE CAPUCINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE JARDIN DE CAPUCINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE JARDIN DE CAPUCINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE JARDIN DE CAPUCINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LE JARDIN DE CAPUCINE in sociale netwerken
Look for responds of LE JARDIN DE CAPUCINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE JARDIN DE CAPUCINE. Laat een reactie achter voor LE JARDIN DE CAPUCINE. LE JARDIN DE CAPUCINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE JARDIN DE CAPUCINE. Leave a respond for LE JARDIN DE CAPUCINE. LE JARDIN DE CAPUCINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE JARDIN DE CAPUCINE op de google maps. Adres en contacten LE JARDIN DE CAPUCINE
Location of LE JARDIN DE CAPUCINE on the google maps. Address and contacts of LE JARDIN DE CAPUCINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE JARDIN DE CAPUCINE LE JARDIN DE CAPUCINE: MENUISERIE ROUSSEAUX | Jan Van Houtte | WALTER VANDEN BOSSCHE | BONELEC | HANSSENS, PATRICK

Other related companies as LE JARDIN DE CAPUCINE: MENUISERIE ROUSSEAUX | Jan Van Houtte | WALTER VANDEN BOSSCHE | BONELEC | HANSSENS, PATRICK

LE JARDIN DE CAPUCINE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE JARDIN DE CAPUCINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474121093. Het bedrijf LE JARDIN DE CAPUCINE bevindt zich op het adres: RUE BRIGADE PIRON 54; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van LE JARDIN DE CAPUCINE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE JARDIN DE CAPUCINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE JARDIN DE CAPUCINE, openstaande posities, locatie van LE JARDIN DE CAPUCINE op de kaart.

LE JARDIN DE CAPUCINE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE JARDIN DE CAPUCINE, company assigned to the tax number BE03474121093. The company LE JARDIN DE CAPUCINE is located at the address: RUE BRIGADE PIRON 54; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of LE JARDIN DE CAPUCINE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE JARDIN DE CAPUCINE is not available. You also can look at reviews of LE JARDIN DE CAPUCINE, open positions, location of LE JARDIN DE CAPUCINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE JARDIN DE CAPUCINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE JARDIN DE CAPUCINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE JARDIN DE CAPUCINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE JARDIN DE CAPUCINE, employees, financial statistics.