GUSTAAF VERSTRAETEN

Contactgegevens GUSTAAF VERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUSTAAF VERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUSTAAF VERSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 21BW1; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481587 (+32-93481587) 93481587 (+32-93481587)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUSTAAF VERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUSTAAF VERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUSTAAF VERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUSTAAF VERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUSTAAF VERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUSTAAF VERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUSTAAF VERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUSTAAF VERSTRAETEN
Products information GUSTAAF VERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GUSTAAF VERSTRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUSTAAF VERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for GUSTAAF VERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUSTAAF VERSTRAETEN
Addition kinds of activities for GUSTAAF VERSTRAETEN

242199. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs

Werken bij GUSTAAF VERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUSTAAF VERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUSTAAF VERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUSTAAF VERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

 • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

 • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

 • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

 • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYMPL

  Type: Studentenjob

  sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

 • extra voor weekend (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ONS GEDACHT

  Type: Werfreserve

  wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van GUSTAAF VERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of GUSTAAF VERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUSTAAF VERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor GUSTAAF VERSTRAETEN. GUSTAAF VERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUSTAAF VERSTRAETEN. Leave a respond for GUSTAAF VERSTRAETEN. GUSTAAF VERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUSTAAF VERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten GUSTAAF VERSTRAETEN
Location of GUSTAAF VERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of GUSTAAF VERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GUSTAAF VERSTRAETEN GUSTAAF VERSTRAETEN: DELHAIZE | VINCENT DE BROCHOWSKI | De Greef Vanessa | S. DE SCHRIJVER/S. DE SCHRYVER | Goutiere M

Other related companies as GUSTAAF VERSTRAETEN: DELHAIZE | VINCENT DE BROCHOWSKI | De Greef Vanessa | S. DE SCHRIJVER/S. DE SCHRYVER | Goutiere M

GUSTAAF VERSTRAETEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUSTAAF VERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf GUSTAAF VERSTRAETEN bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 21BW1; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GUSTAAF VERSTRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUSTAAF VERSTRAETEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUSTAAF VERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUSTAAF VERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van GUSTAAF VERSTRAETEN op de kaart.

GUSTAAF VERSTRAETEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUSTAAF VERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE05332733154. The company GUSTAAF VERSTRAETEN is located at the address: STATIONSPLEIN 21BW1; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GUSTAAF VERSTRAETEN were not found.
The main activity of GUSTAAF VERSTRAETEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUSTAAF VERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of GUSTAAF VERSTRAETEN, open positions, location of GUSTAAF VERSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUSTAAF VERSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUSTAAF VERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUSTAAF VERSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUSTAAF VERSTRAETEN, employees, financial statistics.