WIELERCLUB DE SPURTERS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • WIELERCLUB DE SPURTERS
Private companiesBusiness Services • WIELERCLUB DE SPURTERS

Contactgegevens WIELERCLUB DE SPURTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB DE SPURTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB DE SPURTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREENDONKSTRAAT 219; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38867775 (+32-38867775) 38867775 (+32-38867775)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB DE SPURTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB DE SPURTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB DE SPURTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB DE SPURTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB DE SPURTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB DE SPURTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB DE SPURTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB DE SPURTERS
Products information WIELERCLUB DE SPURTERS

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB DE SPURTERS
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB DE SPURTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB DE SPURTERS
Addition kinds of activities for WIELERCLUB DE SPURTERS

24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
38410415. retractors | Retractors
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij WIELERCLUB DE SPURTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB DE SPURTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB DE SPURTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB DE SPURTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Drukker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

 • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

 • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

  Type: Werfreserve

  Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

 • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

 • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GOLDEN PALACE

  Type: Flexijob

  We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB DE SPURTERS in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB DE SPURTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB DE SPURTERS. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB DE SPURTERS. WIELERCLUB DE SPURTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB DE SPURTERS. Leave a respond for WIELERCLUB DE SPURTERS. WIELERCLUB DE SPURTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB DE SPURTERS op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB DE SPURTERS
Location of WIELERCLUB DE SPURTERS on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB DE SPURTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB DE SPURTERS WIELERCLUB DE SPURTERS: Mottart-Balas | EURO CAR TRADE | DE VOORZORG | PALMERS | JEAN FELTGEN

Other related companies as WIELERCLUB DE SPURTERS: Mottart-Balas | EURO CAR TRADE | DE VOORZORG | PALMERS | JEAN FELTGEN

WIELERCLUB DE SPURTERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB DE SPURTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf WIELERCLUB DE SPURTERS bevindt zich op het adres: BREENDONKSTRAAT 219; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB DE SPURTERS is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB DE SPURTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB DE SPURTERS, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB DE SPURTERS op de kaart.

WIELERCLUB DE SPURTERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB DE SPURTERS, company assigned to the tax number BE08350402832. The company WIELERCLUB DE SPURTERS is located at the address: BREENDONKSTRAAT 219; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB DE SPURTERS is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB DE SPURTERS is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB DE SPURTERS, open positions, location of WIELERCLUB DE SPURTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB DE SPURTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB DE SPURTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB DE SPURTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB DE SPURTERS, employees, financial statistics.