WIELERCLUB BLAUWE HOEK

Contactgegevens WIELERCLUB BLAUWE HOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB BLAUWE HOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB BLAUWE HOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIJLSTRAAT 24; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15317414 (+32-15317414) 15317414 (+32-15317414)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB BLAUWE HOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB BLAUWE HOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB BLAUWE HOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB BLAUWE HOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB BLAUWE HOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB BLAUWE HOEK
Products information WIELERCLUB BLAUWE HOEK

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB BLAUWE HOEK
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB BLAUWE HOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB BLAUWE HOEK
Addition kinds of activities for WIELERCLUB BLAUWE HOEK

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij WIELERCLUB BLAUWE HOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB BLAUWE HOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • Postbode Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PROPIO

  Type: Dienstenchequebaan

  U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

 • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEAM 4 TALENT

  Type: Vaste Job

  Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Business Manager - Volume (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: INGRAM MICRO

  Type: Vaste Job

  Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

 • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB BLAUWE HOEK in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB BLAUWE HOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB BLAUWE HOEK. WIELERCLUB BLAUWE HOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB BLAUWE HOEK. Leave a respond for WIELERCLUB BLAUWE HOEK. WIELERCLUB BLAUWE HOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB BLAUWE HOEK op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB BLAUWE HOEK
Location of WIELERCLUB BLAUWE HOEK on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB BLAUWE HOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB BLAUWE HOEK WIELERCLUB BLAUWE HOEK: JV Decors | LEPAPE J | Création Coiffure | PC TURNHOUT | Prorakel

Other related companies as WIELERCLUB BLAUWE HOEK: JV Decors | LEPAPE J | Création Coiffure | PC TURNHOUT | Prorakel

WIELERCLUB BLAUWE HOEK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB BLAUWE HOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf WIELERCLUB BLAUWE HOEK bevindt zich op het adres: MIJLSTRAAT 24; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB BLAUWE HOEK is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB BLAUWE HOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB BLAUWE HOEK, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB BLAUWE HOEK op de kaart.

WIELERCLUB BLAUWE HOEK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB BLAUWE HOEK, company assigned to the tax number BE07160308837. The company WIELERCLUB BLAUWE HOEK is located at the address: MIJLSTRAAT 24; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB BLAUWE HOEK is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB BLAUWE HOEK is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB BLAUWE HOEK, open positions, location of WIELERCLUB BLAUWE HOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB BLAUWE HOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB BLAUWE HOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB BLAUWE HOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB BLAUWE HOEK, employees, financial statistics.