WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER
Private companiesAgricultural Services • WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

Contactgegevens WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERESTRAAT 27; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16824349 (+32-16824349) 16824349 (+32-16824349)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER
Products information WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER
Addition kinds of activities for WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
54419902. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

 • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

 • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

 • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

 • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

 • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

 • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. Leave a respond for WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER. WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER
Location of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: BAUWENS THEO | FLCOOR SERVICE MANAGEMENT NV | BLOEDTRANSFUSIECENTRA (RODE KRUIS-VLAANDEREN) | COIFFURE ANNICK | Sunparks NV

Other related companies as WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER: BAUWENS THEO | FLCOOR SERVICE MANAGEMENT NV | BLOEDTRANSFUSIECENTRA (RODE KRUIS-VLAANDEREN) | COIFFURE ANNICK | Sunparks NV

WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER bevindt zich op het adres: HERESTRAAT 27; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER op de kaart.

WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, company assigned to the tax number BE07938415527. The company WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is located at the address: HERESTRAAT 27; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, open positions, location of WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB 'VLIEGEND WIEL' OPLINTER, employees, financial statistics.