WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.

Contactgegevens WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENTELAAN 2; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23612897 (+32-23612897) 23612897 (+32-23612897)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.
Products information WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.
(Get full report from official database of BE for WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.
Addition kinds of activities for WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.

01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
36740107. Thrystors | Thrystors
50750104. Automobiel airconditioners | Automotive air conditioners
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
59429902. Boeken, religieus | Books, religious
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

 • medewerker Undercoating (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

 • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

 • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Laat een reactie achter voor WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. Leave a respond for WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.. WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. op de google maps. Adres en contacten WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.
Location of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. on the google maps. Address and contacts of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: CARROSSERIE HINSSEN | MODE GEERITS | AKANTA & PARTNERS | Van Gils Xavier | LES FRIPOUNETS

Other related companies as WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND.: CARROSSERIE HINSSEN | MODE GEERITS | AKANTA & PARTNERS | Van Gils Xavier | LES FRIPOUNETS

WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. bevindt zich op het adres: LENTELAAN 2; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., openstaande posities, locatie van WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. op de kaart.

WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., company assigned to the tax number BE03995422363. The company WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is located at the address: LENTELAAN 2; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. is not available. You also can look at reviews of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., open positions, location of WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCL.HALFOOGSTVRIEND., employees, financial statistics.