WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • WIELERCL. MERKEM SPORTIEF
Private companiesCoal Mining • WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

Contactgegevens WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 82; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51545044 (+32-51545044) 51545044 (+32-51545044)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCL. MERKEM SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCL. MERKEM SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCL. MERKEM SPORTIEF
Products information WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCL. MERKEM SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for WIELERCL. MERKEM SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCL. MERKEM SPORTIEF
Addition kinds of activities for WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver
54519901. Boter | Butter
55619902. Recreatieve voertuig onderdelen en accessoires | Recreational vehicle parts and accessories
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies
76992702. taxidermists | Taxidermists

Werken bij WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

 • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

 • Project Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

 • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Laat een reactie achter voor WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. WIELERCL. MERKEM SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. Leave a respond for WIELERCL. MERKEM SPORTIEF. WIELERCL. MERKEM SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCL. MERKEM SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten WIELERCL. MERKEM SPORTIEF
Location of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCL. MERKEM SPORTIEF WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: GENERAL ENGINEERING & TECHNOLOGY NV | Plakoni Engineering NV | HOME ROLLAND | WATER-WAYS | DELINCE SA

Other related companies as WIELERCL. MERKEM SPORTIEF: GENERAL ENGINEERING & TECHNOLOGY NV | Plakoni Engineering NV | HOME ROLLAND | WATER-WAYS | DELINCE SA

WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf WIELERCL. MERKEM SPORTIEF bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 82; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, openstaande posities, locatie van WIELERCL. MERKEM SPORTIEF op de kaart.

WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, company assigned to the tax number BE08033996582. The company WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is located at the address: KOUTERSTRAAT 82; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, open positions, location of WIELERCL. MERKEM SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCL. MERKEM SPORTIEF, employees, financial statistics.