GUIDO CUYCKENS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GUIDO CUYCKENS

Contactgegevens GUIDO CUYCKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO CUYCKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO CUYCKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIJLOKESTRAAT 8; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92291932 (+32-92291932) 92291932 (+32-92291932)

Fax (fax): +32 (61) 711-71-96 +32 (61) 711-71-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO CUYCKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO CUYCKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO CUYCKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO CUYCKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO CUYCKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO CUYCKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO CUYCKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO CUYCKENS
Products information GUIDO CUYCKENS

BTW identificatienummer (tax): BE04280517578
Ondernemingsnummer: 5977630615
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GUIDO CUYCKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO CUYCKENS
(Get full report from official database of BE for GUIDO CUYCKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO CUYCKENS
Addition kinds of activities for GUIDO CUYCKENS

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
20470000. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
27820302. Looseleafvormen en -vullers, uitsluitend op papier afgedrukt of afgedrukt | Looseleaf forms and fillers, pen ruled or printed only
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
51910200. Diervoeders | Animal feeds
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij GUIDO CUYCKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO CUYCKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO CUYCKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO CUYCKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Handlanger (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

 • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

  Type: Studentenjob

  Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

 • Bandenmonteur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: YES Select

  Type: Vaste Job

  Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • collaborateur fast food (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

 • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

 • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: BABY LOUISE

  Type: Werfreserve

  Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van GUIDO CUYCKENS in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO CUYCKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO CUYCKENS. Laat een reactie achter voor GUIDO CUYCKENS. GUIDO CUYCKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO CUYCKENS. Leave a respond for GUIDO CUYCKENS. GUIDO CUYCKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO CUYCKENS op de google maps. Adres en contacten GUIDO CUYCKENS
Location of GUIDO CUYCKENS on the google maps. Address and contacts of GUIDO CUYCKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO CUYCKENS GUIDO CUYCKENS: ISABELLE DEJASSE | DRUKKERIJ DELRUE | KATRIEN VERNIMMEN | Duprezdruk CV | BEIR

Other related companies as GUIDO CUYCKENS: ISABELLE DEJASSE | DRUKKERIJ DELRUE | KATRIEN VERNIMMEN | Duprezdruk CV | BEIR

GUIDO CUYCKENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO CUYCKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04280517578. Het bedrijf GUIDO CUYCKENS bevindt zich op het adres: BIJLOKESTRAAT 8; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GUIDO CUYCKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO CUYCKENS is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO CUYCKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO CUYCKENS, openstaande posities, locatie van GUIDO CUYCKENS op de kaart.

GUIDO CUYCKENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO CUYCKENS, company assigned to the tax number BE04280517578. The company GUIDO CUYCKENS is located at the address: BIJLOKESTRAAT 8; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GUIDO CUYCKENS were not found.
The main activity of GUIDO CUYCKENS is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO CUYCKENS is not available. You also can look at reviews of GUIDO CUYCKENS, open positions, location of GUIDO CUYCKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO CUYCKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO CUYCKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO CUYCKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO CUYCKENS, employees, financial statistics.