WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE
Private companiesReal Estate • WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

Contactgegevens WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAVENDOKLAAN 2; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22520630 (+32-22520630) 22520630 (+32-22520630)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE
Products information WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts), Voile.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE
(Get full report from official database of BE for WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE
Addition kinds of activities for WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
79990902. Circus bedrijf | Circus company

Werken bij WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Laat een reactie achter voor WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. Leave a respond for WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE. WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE op de google maps. Adres en contacten WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE
Location of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE on the google maps. Address and contacts of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: HIPPOFOTO | JOSEPH DAENEN | Ville De Courtrai NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | RADIO NOSTALGIE VIRTON

Other related companies as WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE: HIPPOFOTO | JOSEPH DAENEN | Ville De Courtrai NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | RADIO NOSTALGIE VIRTON

WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE bevindt zich op het adres: HAVENDOKLAAN 2; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts), Voile..
De hoofdactiviteit van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, openstaande posities, locatie van WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE op de kaart.

WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, company assigned to the tax number BE04714752197. The company WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is located at the address: HAVENDOKLAAN 2; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts), Voile..
The main activity of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE is not available. You also can look at reviews of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, open positions, location of WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, employees, financial statistics.