GILSON IMMOBILIبRE

Contactgegevens GILSON IMMOBILIبRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILSON IMMOBILIبRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILSON IMMOBILIبRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE HUY 212; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10689900 (+32-10689900) 10689900 (+32-10689900)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILSON IMMOBILIبRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILSON IMMOBILIبRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILSON IMMOBILIبRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILSON IMMOBILIبRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILSON IMMOBILIبRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILSON IMMOBILIبRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILSON IMMOBILIبRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILSON IMMOBILIبRE
Products information GILSON IMMOBILIبRE

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GILSON IMMOBILIبRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILSON IMMOBILIبRE
(Get full report from official database of BE for GILSON IMMOBILIبRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILSON IMMOBILIبRE
Addition kinds of activities for GILSON IMMOBILIبRE

344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
26210402. Boek papier | Book paper
27110100. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves

Werken bij GILSON IMMOBILIبRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILSON IMMOBILIبRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILSON IMMOBILIبRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILSON IMMOBILIبRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

 • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

 • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

  Regio: EMBLEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • zelfstandig logopediste (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van GILSON IMMOBILIبRE in sociale netwerken
Look for responds of GILSON IMMOBILIبRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILSON IMMOBILIبRE. Laat een reactie achter voor GILSON IMMOBILIبRE. GILSON IMMOBILIبRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILSON IMMOBILIبRE. Leave a respond for GILSON IMMOBILIبRE. GILSON IMMOBILIبRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILSON IMMOBILIبRE op de google maps. Adres en contacten GILSON IMMOBILIبRE
Location of GILSON IMMOBILIبRE on the google maps. Address and contacts of GILSON IMMOBILIبRE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILSON IMMOBILIبRE GILSON IMMOBILIبRE: SMULDERS PIERRE | CHAUFFAGE ROLAIN SPRL | De Kerf Emile & Zn | Deprez Isabel | HENNAU-SAVOURET

Other related companies as GILSON IMMOBILIبRE: SMULDERS PIERRE | CHAUFFAGE ROLAIN SPRL | De Kerf Emile & Zn | Deprez Isabel | HENNAU-SAVOURET

GILSON IMMOBILIبRE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILSON IMMOBILIبRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf GILSON IMMOBILIبRE bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE HUY 212; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GILSON IMMOBILIبRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILSON IMMOBILIبRE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILSON IMMOBILIبRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILSON IMMOBILIبRE, openstaande posities, locatie van GILSON IMMOBILIبRE op de kaart.

GILSON IMMOBILIبRE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILSON IMMOBILIبRE, company assigned to the tax number BE01336730957. The company GILSON IMMOBILIبRE is located at the address: CHAUSSةE DE HUY 212; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GILSON IMMOBILIبRE were not found.
The main activity of GILSON IMMOBILIبRE is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILSON IMMOBILIبRE is not available. You also can look at reviews of GILSON IMMOBILIبRE, open positions, location of GILSON IMMOBILIبRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILSON IMMOBILIبRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILSON IMMOBILIبRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILSON IMMOBILIبRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILSON IMMOBILIبRE, employees, financial statistics.