GILLES NOVILLE

Particuliere bedrijvenBosbouw • GILLES NOVILLE
Private companiesForestry • GILLES NOVILLE

Contactgegevens GILLES NOVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLES NOVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLES NOVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FABRIQUES 28B7; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19330469 (+32-19330469) 19330469 (+32-19330469)

Fax (fax): +32 (51) 355-20-32 +32 (51) 355-20-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLES NOVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLES NOVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLES NOVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLES NOVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLES NOVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLES NOVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLES NOVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLES NOVILLE
Products information GILLES NOVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GILLES NOVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLES NOVILLE
(Get full report from official database of BE for GILLES NOVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLES NOVILLE
Addition kinds of activities for GILLES NOVILLE

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
28610101. Aceton, natuurlijk | Acetone, natural
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
50740202. Ketels, kracht (industrieel) | Boilers, power (industrial)

Werken bij GILLES NOVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLES NOVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLES NOVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLES NOVILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

 • Bekister-helper (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

  Type: Studentenjob

  Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

 • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

 • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

 • Logopedist(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van GILLES NOVILLE in sociale netwerken
Look for responds of GILLES NOVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLES NOVILLE. Laat een reactie achter voor GILLES NOVILLE. GILLES NOVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLES NOVILLE. Leave a respond for GILLES NOVILLE. GILLES NOVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLES NOVILLE op de google maps. Adres en contacten GILLES NOVILLE
Location of GILLES NOVILLE on the google maps. Address and contacts of GILLES NOVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLES NOVILLE GILLES NOVILLE: PAUL DE MEULEMEESTER | 'T VOSHOL | MOUVEMENT ENFANTS PR?VOY. | GALERIJ EL GRECO | N. FORTEMPS

Other related companies as GILLES NOVILLE: PAUL DE MEULEMEESTER | 'T VOSHOL | MOUVEMENT ENFANTS PR?VOY. | GALERIJ EL GRECO | N. FORTEMPS

GILLES NOVILLE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLES NOVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf GILLES NOVILLE bevindt zich op het adres: RUE DES FABRIQUES 28B7; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GILLES NOVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILLES NOVILLE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLES NOVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLES NOVILLE, openstaande posities, locatie van GILLES NOVILLE op de kaart.

GILLES NOVILLE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLES NOVILLE, company assigned to the tax number BE03747406005. The company GILLES NOVILLE is located at the address: RUE DES FABRIQUES 28B7; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GILLES NOVILLE were not found.
The main activity of GILLES NOVILLE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLES NOVILLE is not available. You also can look at reviews of GILLES NOVILLE, open positions, location of GILLES NOVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLES NOVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLES NOVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLES NOVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLES NOVILLE, employees, financial statistics.