GILBERTE GHISLAIN

Contactgegevens GILBERTE GHISLAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERTE GHISLAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERTE GHISLAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLES DE KERCHOVELAAN 373; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92227661 (+32-92227661) 92227661 (+32-92227661)

Fax (fax): +32 (63) 434-69-24 +32 (63) 434-69-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERTE GHISLAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERTE GHISLAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERTE GHISLAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERTE GHISLAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERTE GHISLAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERTE GHISLAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERTE GHISLAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERTE GHISLAIN
Products information GILBERTE GHISLAIN

BTW identificatienummer (tax): BE05238525390
Ondernemingsnummer: 1486419677
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GILBERTE GHISLAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERTE GHISLAIN
(Get full report from official database of BE for GILBERTE GHISLAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERTE GHISLAIN
Addition kinds of activities for GILBERTE GHISLAIN

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone
59440102. Horloges | Watches

Werken bij GILBERTE GHISLAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERTE GHISLAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERTE GHISLAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERTE GHISLAIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

 • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

 • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OSTERIA MICHELE

  Type: Studentenjob

  Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

 • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

 • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

 • BARISTA (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

 • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van GILBERTE GHISLAIN in sociale netwerken
Look for responds of GILBERTE GHISLAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERTE GHISLAIN. Laat een reactie achter voor GILBERTE GHISLAIN. GILBERTE GHISLAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERTE GHISLAIN. Leave a respond for GILBERTE GHISLAIN. GILBERTE GHISLAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERTE GHISLAIN op de google maps. Adres en contacten GILBERTE GHISLAIN
Location of GILBERTE GHISLAIN on the google maps. Address and contacts of GILBERTE GHISLAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERTE GHISLAIN GILBERTE GHISLAIN: CAROLINE CALLENS | ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC | Kingston | Almeco Construct BVBA | Goldfarb R

Other related companies as GILBERTE GHISLAIN: CAROLINE CALLENS | ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC | Kingston | Almeco Construct BVBA | Goldfarb R

GILBERTE GHISLAIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERTE GHISLAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238525390. Het bedrijf GILBERTE GHISLAIN bevindt zich op het adres: CHARLES DE KERCHOVELAAN 373; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GILBERTE GHISLAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERTE GHISLAIN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERTE GHISLAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERTE GHISLAIN, openstaande posities, locatie van GILBERTE GHISLAIN op de kaart.

GILBERTE GHISLAIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERTE GHISLAIN, company assigned to the tax number BE05238525390. The company GILBERTE GHISLAIN is located at the address: CHARLES DE KERCHOVELAAN 373; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GILBERTE GHISLAIN were not found.
The main activity of GILBERTE GHISLAIN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERTE GHISLAIN is not available. You also can look at reviews of GILBERTE GHISLAIN, open positions, location of GILBERTE GHISLAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERTE GHISLAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERTE GHISLAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERTE GHISLAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERTE GHISLAIN, employees, financial statistics.