ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC

Contactgegevens ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PALMIERS 76; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27324535 (+32-27324535) 27324535 (+32-27324535)

Fax (fax): +32 (4) 799-31-51 +32 (4) 799-31-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC
Products information ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE06051788330
Ondernemingsnummer: 4524414062
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC
(Get full report from official database of BE for ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC
Addition kinds of activities for ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC

0171. Bessengewassen | Berry crops
22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Laat een reactie achter voor ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. Leave a respond for ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC. ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC op de google maps. Adres en contacten ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC
Location of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC on the google maps. Address and contacts of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: BAKKERIJ SWERTEN-CROUGHS | YVES BUCKINX | L'A.B.C. | GOFFIN FRERES | LAURE COURTIN

Other related companies as ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC: BAKKERIJ SWERTEN-CROUGHS | YVES BUCKINX | L'A.B.C. | GOFFIN FRERES | LAURE COURTIN

ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051788330. Het bedrijf ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC bevindt zich op het adres: RUE DES PALMIERS 76; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 153,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, openstaande posities, locatie van ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC op de kaart.

ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, company assigned to the tax number BE06051788330. The company ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is located at the address: RUE DES PALMIERS 76; 1150; WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 153,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC is not available. You also can look at reviews of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, open positions, location of ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER ARCHITECTURAL SOMERS MARC, employees, financial statistics.