GIJSEL FR

Contactgegevens GIJSEL FR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIJSEL FR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIJSEL FR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50622828 (+32-50622828) 50622828 (+32-50622828)

Fax (fax): +32 (71) 864-92-41 +32 (71) 864-92-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIJSEL FR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIJSEL FR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIJSEL FR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIJSEL FR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIJSEL FR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIJSEL FR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIJSEL FR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIJSEL FR
Products information GIJSEL FR

BTW identificatienummer (tax): BE06882354736
Ondernemingsnummer: 6286621093
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GIJSEL FR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIJSEL FR
(Get full report from official database of BE for GIJSEL FR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIJSEL FR
Addition kinds of activities for GIJSEL FR

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
769402. Motor reparatie diensten | Motor repair services
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
822200. Junior colleges | Junior colleges
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding

Werken bij GIJSEL FR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIJSEL FR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIJSEL FR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIJSEL FR. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie operator M/V (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

 • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

 • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

  Regio: RAMSKAPELLE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

 • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

 • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

 • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FEINBREIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

 • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van GIJSEL FR in sociale netwerken
Look for responds of GIJSEL FR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIJSEL FR. Laat een reactie achter voor GIJSEL FR. GIJSEL FR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIJSEL FR. Leave a respond for GIJSEL FR. GIJSEL FR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIJSEL FR op de google maps. Adres en contacten GIJSEL FR
Location of GIJSEL FR on the google maps. Address and contacts of GIJSEL FR

Andere gerelateerde bedrijven als come GIJSEL FR GIJSEL FR: RENE DELCOURT | Lavallée L | Belgomontage | Auto Techno | Verbeke A & Zonen NV

Other related companies as GIJSEL FR: RENE DELCOURT | Lavallée L | Belgomontage | Auto Techno | Verbeke A & Zonen NV

GIJSEL FR is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIJSEL FR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882354736. Het bedrijf GIJSEL FR bevindt zich op het adres: ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GIJSEL FR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIJSEL FR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIJSEL FR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIJSEL FR, openstaande posities, locatie van GIJSEL FR op de kaart.

GIJSEL FR is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIJSEL FR, company assigned to the tax number BE06882354736. The company GIJSEL FR is located at the address: ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GIJSEL FR were not found.
The main activity of GIJSEL FR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GIJSEL FR is not available. You also can look at reviews of GIJSEL FR, open positions, location of GIJSEL FR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIJSEL FR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIJSEL FR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIJSEL FR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIJSEL FR, employees, financial statistics.