WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM
Private companiesMembership Organizations • WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

Contactgegevens WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EECKBERGSTRAAT 4; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705280 (+32-37705280) 37705280 (+32-37705280)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM
Products information WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM
(Get full report from official database of BE for WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM
Addition kinds of activities for WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
514802. Groenten | Vegetables
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
92210000. Politiebescherming | Police protection

Werken bij WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM in sociale netwerken
Look for responds of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Laat een reactie achter voor WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. Leave a respond for WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM. WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM op de google maps. Adres en contacten WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM
Location of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM on the google maps. Address and contacts of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: Les Travailleurs Indépendants de Belgique | WILLEMS TECHNO-TRADE | GREGOIRE CANDI | SHAINYDIAM | Salon Royale Harmonie

Other related companies as WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM: Les Travailleurs Indépendants de Belgique | WILLEMS TECHNO-TRADE | GREGOIRE CANDI | SHAINYDIAM | Salon Royale Harmonie

WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM bevindt zich op het adres: EECKBERGSTRAAT 4; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, openstaande posities, locatie van WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM op de kaart.

WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, company assigned to the tax number BE08720092773. The company WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is located at the address: EECKBERGSTRAAT 4; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM is not available. You also can look at reviews of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, open positions, location of WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAASL. MOUNTAINBIKE TEAM, employees, financial statistics.