W.T.C. TESTELT SPORTIEF

Particuliere bedrijvencommunicatie • W.T.C. TESTELT SPORTIEF
Private companiesCommunications • W.T.C. TESTELT SPORTIEF

Contactgegevens W.T.C. TESTELT SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.T.C. TESTELT SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.T.C. TESTELT SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLKENSVOORTSTRAAT 5; 3201; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 13775726 (+32-13775726) 13775726 (+32-13775726)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.T.C. TESTELT SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.T.C. TESTELT SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.T.C. TESTELT SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.T.C. TESTELT SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.T.C. TESTELT SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.T.C. TESTELT SPORTIEF
Products information W.T.C. TESTELT SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.T.C. TESTELT SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for W.T.C. TESTELT SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.T.C. TESTELT SPORTIEF
Addition kinds of activities for W.T.C. TESTELT SPORTIEF

372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle

Werken bij W.T.C. TESTELT SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.T.C. TESTELT SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van W.T.C. TESTELT SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of W.T.C. TESTELT SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Laat een reactie achter voor W.T.C. TESTELT SPORTIEF. W.T.C. TESTELT SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.T.C. TESTELT SPORTIEF. Leave a respond for W.T.C. TESTELT SPORTIEF. W.T.C. TESTELT SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.T.C. TESTELT SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten W.T.C. TESTELT SPORTIEF
Location of W.T.C. TESTELT SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of W.T.C. TESTELT SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come W.T.C. TESTELT SPORTIEF W.T.C. TESTELT SPORTIEF: COIFFURE FRANCE | VOETBALCLUB ATTENHOVE | RESTAURANT LE CHEM?S | Krones SA | Jooris Rik

Other related companies as W.T.C. TESTELT SPORTIEF: COIFFURE FRANCE | VOETBALCLUB ATTENHOVE | RESTAURANT LE CHEM?S | Krones SA | Jooris Rik

W.T.C. TESTELT SPORTIEF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.T.C. TESTELT SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf W.T.C. TESTELT SPORTIEF bevindt zich op het adres: VOLKENSVOORTSTRAAT 5; 3201; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.T.C. TESTELT SPORTIEF is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.T.C. TESTELT SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.T.C. TESTELT SPORTIEF, openstaande posities, locatie van W.T.C. TESTELT SPORTIEF op de kaart.

W.T.C. TESTELT SPORTIEF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.T.C. TESTELT SPORTIEF, company assigned to the tax number BE02787475585. The company W.T.C. TESTELT SPORTIEF is located at the address: VOLKENSVOORTSTRAAT 5; 3201; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.T.C. TESTELT SPORTIEF is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W.T.C. TESTELT SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of W.T.C. TESTELT SPORTIEF, open positions, location of W.T.C. TESTELT SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.T.C. TESTELT SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.T.C. TESTELT SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.T.C. TESTELT SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.T.C. TESTELT SPORTIEF, employees, financial statistics.