GESTION G.V.H.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GESTION G.V.H.
Private companiesLegal Services • GESTION G.V.H.

Contactgegevens GESTION G.V.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTION G.V.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTION G.V.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI LIEBRECHTLAAN 82B3; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24791509 (+32-24791509) 24791509 (+32-24791509)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTION G.V.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTION G.V.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTION G.V.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTION G.V.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTION G.V.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTION G.V.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTION G.V.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTION G.V.H.
Products information GESTION G.V.H.

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GESTION G.V.H. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTION G.V.H.
(Get full report from official database of BE for GESTION G.V.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTION G.V.H.
Addition kinds of activities for GESTION G.V.H.

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
36250102. Motorcentra | Motor control centers

Werken bij GESTION G.V.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTION G.V.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTION G.V.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTION G.V.H.. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

 • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

 • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

 • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

Zoek naar antwoorden van GESTION G.V.H. in sociale netwerken
Look for responds of GESTION G.V.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTION G.V.H.. Laat een reactie achter voor GESTION G.V.H.. GESTION G.V.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTION G.V.H.. Leave a respond for GESTION G.V.H.. GESTION G.V.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTION G.V.H. op de google maps. Adres en contacten GESTION G.V.H.
Location of GESTION G.V.H. on the google maps. Address and contacts of GESTION G.V.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTION G.V.H. GESTION G.V.H.: Sportcentrum De Dam BVBA | couleur mandarine | Allo Sieuw | J. BRICHAUX | Detournay Fran?oise

Other related companies as GESTION G.V.H.: Sportcentrum De Dam BVBA | couleur mandarine | Allo Sieuw | J. BRICHAUX | Detournay Fran?oise

GESTION G.V.H. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTION G.V.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf GESTION G.V.H. bevindt zich op het adres: HENRI LIEBRECHTLAAN 82B3; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTION G.V.H. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTION G.V.H. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTION G.V.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTION G.V.H., openstaande posities, locatie van GESTION G.V.H. op de kaart.

GESTION G.V.H. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTION G.V.H., company assigned to the tax number BE01846221923. The company GESTION G.V.H. is located at the address: HENRI LIEBRECHTLAAN 82B3; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTION G.V.H. were not found.
The main activity of GESTION G.V.H. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTION G.V.H. is not available. You also can look at reviews of GESTION G.V.H., open positions, location of GESTION G.V.H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTION G.V.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTION G.V.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTION G.V.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTION G.V.H., employees, financial statistics.