GESTION ET PARCS

Contactgegevens GESTION ET PARCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTION ET PARCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTION ET PARCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R.D.WEERT-SAINT-GEORGES 168; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10860991 (+32-10860991) 10860991 (+32-10860991)

Fax (fax): +32 (15) 137-71-54 +32 (15) 137-71-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTION ET PARCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTION ET PARCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTION ET PARCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTION ET PARCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTION ET PARCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTION ET PARCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTION ET PARCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTION ET PARCS
Products information GESTION ET PARCS

BTW identificatienummer (tax): BE07752197265
Ondernemingsnummer: 7867279052
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GESTION ET PARCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTION ET PARCS
(Get full report from official database of BE for GESTION ET PARCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTION ET PARCS
Addition kinds of activities for GESTION ET PARCS

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
20150301. Egg albumen | Egg albumen
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij GESTION ET PARCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTION ET PARCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTION ET PARCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTION ET PARCS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

 • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • KAPPER / KAPSTER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ANNA BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

 • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

  Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

  Bedrijf: 'T ANKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van GESTION ET PARCS in sociale netwerken
Look for responds of GESTION ET PARCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTION ET PARCS. Laat een reactie achter voor GESTION ET PARCS. GESTION ET PARCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTION ET PARCS. Leave a respond for GESTION ET PARCS. GESTION ET PARCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTION ET PARCS op de google maps. Adres en contacten GESTION ET PARCS
Location of GESTION ET PARCS on the google maps. Address and contacts of GESTION ET PARCS

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTION ET PARCS GESTION ET PARCS: CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE | Education Canine d'Ans Loncin | Balena V | DEDEYNE TECHNICS | De Lim-Mol

Other related companies as GESTION ET PARCS: CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE | Education Canine d'Ans Loncin | Balena V | DEDEYNE TECHNICS | De Lim-Mol

GESTION ET PARCS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTION ET PARCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07752197265. Het bedrijf GESTION ET PARCS bevindt zich op het adres: R.D.WEERT-SAINT-GEORGES 168; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTION ET PARCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTION ET PARCS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTION ET PARCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTION ET PARCS, openstaande posities, locatie van GESTION ET PARCS op de kaart.

GESTION ET PARCS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTION ET PARCS, company assigned to the tax number BE07752197265. The company GESTION ET PARCS is located at the address: R.D.WEERT-SAINT-GEORGES 168; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTION ET PARCS were not found.
The main activity of GESTION ET PARCS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTION ET PARCS is not available. You also can look at reviews of GESTION ET PARCS, open positions, location of GESTION ET PARCS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTION ET PARCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTION ET PARCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTION ET PARCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTION ET PARCS, employees, financial statistics.