CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE

Contactgegevens CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Hélène 58; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 468 34 82 (+32-02 468 34 82) 02 468 34 82 (+32-02 468 34 82)

Fax (fax): +32 (9) 839-80-19 +32 (9) 839-80-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE
Products information CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE

BTW identificatienummer (tax): BE09772583007
Ondernemingsnummer: 6332489013
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE
Addition kinds of activities for CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE

3546. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
581200. Eten plaatsen | Eating places
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Laat een reactie achter voor CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. Leave a respond for CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE. CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE
Location of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: LIBOTTE sprl-bvba | Glaslijn NV | Mastex | HAARSTIJL SOPHIE | RENE DELPERDANGE

Other related companies as CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE: LIBOTTE sprl-bvba | Glaslijn NV | Mastex | HAARSTIJL SOPHIE | RENE DELPERDANGE

CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09772583007. Het bedrijf CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE bevindt zich op het adres: Avenue Hélène 58; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, openstaande posities, locatie van CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, company assigned to the tax number BE09772583007. The company CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is located at the address: Avenue Hélène 58; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beauty salons. Products created in CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE were not found.
The main activity of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, open positions, location of CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE MORIAU BEAUTE NATURE, employees, financial statistics.