GESTION & IMMEUBLES

Contactgegevens GESTION & IMMEUBLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTION & IMMEUBLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTION & IMMEUBLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 30B7; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81227610 (+32-81227610) 81227610 (+32-81227610)

Fax (fax): +32 (53) 312-28-11 +32 (53) 312-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTION & IMMEUBLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTION & IMMEUBLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTION & IMMEUBLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTION & IMMEUBLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTION & IMMEUBLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTION & IMMEUBLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTION & IMMEUBLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTION & IMMEUBLES
Products information GESTION & IMMEUBLES

BTW identificatienummer (tax): BE02723480224
Ondernemingsnummer: 2349670410
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GESTION & IMMEUBLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTION & IMMEUBLES
(Get full report from official database of BE for GESTION & IMMEUBLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTION & IMMEUBLES
Addition kinds of activities for GESTION & IMMEUBLES

01120000. Rijst | Rice
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij GESTION & IMMEUBLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTION & IMMEUBLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTION & IMMEUBLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTION & IMMEUBLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

 • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

 • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

  Regio: PERVIJZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

 • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

  Type: Vaste Job

  Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van GESTION & IMMEUBLES in sociale netwerken
Look for responds of GESTION & IMMEUBLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTION & IMMEUBLES. Laat een reactie achter voor GESTION & IMMEUBLES. GESTION & IMMEUBLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTION & IMMEUBLES. Leave a respond for GESTION & IMMEUBLES. GESTION & IMMEUBLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTION & IMMEUBLES op de google maps. Adres en contacten GESTION & IMMEUBLES
Location of GESTION & IMMEUBLES on the google maps. Address and contacts of GESTION & IMMEUBLES

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTION & IMMEUBLES GESTION & IMMEUBLES: MARIA PELGRIMS | Vande Maele D | PIERRE THEWISSEN | PWA HAMONT-ACHEL | Kielmoes R

Other related companies as GESTION & IMMEUBLES: MARIA PELGRIMS | Vande Maele D | PIERRE THEWISSEN | PWA HAMONT-ACHEL | Kielmoes R

GESTION & IMMEUBLES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTION & IMMEUBLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02723480224. Het bedrijf GESTION & IMMEUBLES bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 30B7; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTION & IMMEUBLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTION & IMMEUBLES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTION & IMMEUBLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTION & IMMEUBLES, openstaande posities, locatie van GESTION & IMMEUBLES op de kaart.

GESTION & IMMEUBLES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTION & IMMEUBLES, company assigned to the tax number BE02723480224. The company GESTION & IMMEUBLES is located at the address: RUE DE BRUXELLES 30B7; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTION & IMMEUBLES were not found.
The main activity of GESTION & IMMEUBLES is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTION & IMMEUBLES is not available. You also can look at reviews of GESTION & IMMEUBLES, open positions, location of GESTION & IMMEUBLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTION & IMMEUBLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTION & IMMEUBLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTION & IMMEUBLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTION & IMMEUBLES, employees, financial statistics.