GESTIMASS

Contactgegevens GESTIMASS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTIMASS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTIMASS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJSVOGELLAAN 19B14; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26730879 (+32-26730879) 26730879 (+32-26730879)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTIMASS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTIMASS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTIMASS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTIMASS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTIMASS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTIMASS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTIMASS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTIMASS
Products information GESTIMASS

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GESTIMASS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTIMASS
(Get full report from official database of BE for GESTIMASS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTIMASS
Addition kinds of activities for GESTIMASS

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors

Werken bij GESTIMASS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTIMASS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTIMASS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTIMASS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

 • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

 • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

 • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: BVBA FRANIS

  Type: Studentenjob

  Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

 • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

 • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Mystery shoppers gezocht (België)

  Regio: België

  Bedrijf: VABU

  Type: Werfreserve

  We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van GESTIMASS in sociale netwerken
Look for responds of GESTIMASS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTIMASS. Laat een reactie achter voor GESTIMASS. GESTIMASS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTIMASS. Leave a respond for GESTIMASS. GESTIMASS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTIMASS op de google maps. Adres en contacten GESTIMASS
Location of GESTIMASS on the google maps. Address and contacts of GESTIMASS

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTIMASS GESTIMASS: MARCEL VANDE RYSE | G J Exclusief | TECHNICHEM | VOYAGES DELTASOLEIL | Talboom D

Other related companies as GESTIMASS: MARCEL VANDE RYSE | G J Exclusief | TECHNICHEM | VOYAGES DELTASOLEIL | Talboom D

GESTIMASS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTIMASS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf GESTIMASS bevindt zich op het adres: IJSVOGELLAAN 19B14; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTIMASS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTIMASS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTIMASS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTIMASS, openstaande posities, locatie van GESTIMASS op de kaart.

GESTIMASS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTIMASS, company assigned to the tax number BE07286926269. The company GESTIMASS is located at the address: IJSVOGELLAAN 19B14; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTIMASS were not found.
The main activity of GESTIMASS is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTIMASS is not available. You also can look at reviews of GESTIMASS, open positions, location of GESTIMASS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTIMASS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTIMASS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTIMASS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTIMASS, employees, financial statistics.