W.T.C. DAMIAAN TREMELO

Contactgegevens W.T.C. DAMIAAN TREMELO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.T.C. DAMIAAN TREMELO: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.T.C. DAMIAAN TREMELO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16447603 (+32-16447603) 16447603 (+32-16447603)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.T.C. DAMIAAN TREMELO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.T.C. DAMIAAN TREMELO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.T.C. DAMIAAN TREMELO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.T.C. DAMIAAN TREMELO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.T.C. DAMIAAN TREMELO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.T.C. DAMIAAN TREMELO
Products information W.T.C. DAMIAAN TREMELO

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.T.C. DAMIAAN TREMELO
(Get full report from official database of BE for W.T.C. DAMIAAN TREMELO)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.T.C. DAMIAAN TREMELO
Addition kinds of activities for W.T.C. DAMIAAN TREMELO

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
32740101. Kalkgips | Lime plaster
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
38739908. horloge dozen | Watchcases
51120502. Bestandsmappen | File folders
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
89990201. Kunst restauratie | Art restoration

Werken bij W.T.C. DAMIAAN TREMELO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.T.C. DAMIAAN TREMELO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

Zoek naar antwoorden van W.T.C. DAMIAAN TREMELO in sociale netwerken
Look for responds of W.T.C. DAMIAAN TREMELO in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Laat een reactie achter voor W.T.C. DAMIAAN TREMELO. W.T.C. DAMIAAN TREMELO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.T.C. DAMIAAN TREMELO. Leave a respond for W.T.C. DAMIAAN TREMELO. W.T.C. DAMIAAN TREMELO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.T.C. DAMIAAN TREMELO op de google maps. Adres en contacten W.T.C. DAMIAAN TREMELO
Location of W.T.C. DAMIAAN TREMELO on the google maps. Address and contacts of W.T.C. DAMIAAN TREMELO

Andere gerelateerde bedrijven als come W.T.C. DAMIAAN TREMELO W.T.C. DAMIAAN TREMELO: FLVAN WONTERGHEM GEBR.BLOEMISTERIJ BVBA | DUIVENBOND VEERLE-DORP | GD Assurances SPRL | Bakolas Virginie | PATRICK COOMANS

Other related companies as W.T.C. DAMIAAN TREMELO: FLVAN WONTERGHEM GEBR.BLOEMISTERIJ BVBA | DUIVENBOND VEERLE-DORP | GD Assurances SPRL | Bakolas Virginie | PATRICK COOMANS

W.T.C. DAMIAAN TREMELO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.T.C. DAMIAAN TREMELO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf W.T.C. DAMIAAN TREMELO bevindt zich op het adres: NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.T.C. DAMIAAN TREMELO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.T.C. DAMIAAN TREMELO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.T.C. DAMIAAN TREMELO, openstaande posities, locatie van W.T.C. DAMIAAN TREMELO op de kaart.

W.T.C. DAMIAAN TREMELO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.T.C. DAMIAAN TREMELO, company assigned to the tax number BE09247985839. The company W.T.C. DAMIAAN TREMELO is located at the address: NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.T.C. DAMIAAN TREMELO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of W.T.C. DAMIAAN TREMELO is not available. You also can look at reviews of W.T.C. DAMIAAN TREMELO, open positions, location of W.T.C. DAMIAAN TREMELO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.T.C. DAMIAAN TREMELO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.T.C. DAMIAAN TREMELO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.T.C. DAMIAAN TREMELO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.T.C. DAMIAAN TREMELO, employees, financial statistics.