W.T.C. CALCINE

Contactgegevens W.T.C. CALCINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.T.C. CALCINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.T.C. CALCINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 6; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93676232 (+32-93676232) 93676232 (+32-93676232)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.T.C. CALCINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.T.C. CALCINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.T.C. CALCINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.T.C. CALCINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.T.C. CALCINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.T.C. CALCINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.T.C. CALCINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.T.C. CALCINE
Products information W.T.C. CALCINE

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.T.C. CALCINE
(Get full report from official database of BE for W.T.C. CALCINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.T.C. CALCINE
Addition kinds of activities for W.T.C. CALCINE

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association

Werken bij W.T.C. CALCINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.T.C. CALCINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.T.C. CALCINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.T.C. CALCINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van W.T.C. CALCINE in sociale netwerken
Look for responds of W.T.C. CALCINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.T.C. CALCINE. Laat een reactie achter voor W.T.C. CALCINE. W.T.C. CALCINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.T.C. CALCINE. Leave a respond for W.T.C. CALCINE. W.T.C. CALCINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.T.C. CALCINE op de google maps. Adres en contacten W.T.C. CALCINE
Location of W.T.C. CALCINE on the google maps. Address and contacts of W.T.C. CALCINE

Andere gerelateerde bedrijven als come W.T.C. CALCINE W.T.C. CALCINE: RUSSDIAM | ANJA HOUBRECHTS | ILSE AUGUSTIJNEN | RAF QUANTEN | Den Ouden Ambacht

Other related companies as W.T.C. CALCINE: RUSSDIAM | ANJA HOUBRECHTS | ILSE AUGUSTIJNEN | RAF QUANTEN | Den Ouden Ambacht

W.T.C. CALCINE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.T.C. CALCINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf W.T.C. CALCINE bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 6; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.T.C. CALCINE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.T.C. CALCINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.T.C. CALCINE, openstaande posities, locatie van W.T.C. CALCINE op de kaart.

W.T.C. CALCINE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.T.C. CALCINE, company assigned to the tax number BE08303985595. The company W.T.C. CALCINE is located at the address: KOUTERSTRAAT 6; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.T.C. CALCINE is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W.T.C. CALCINE is not available. You also can look at reviews of W.T.C. CALCINE, open positions, location of W.T.C. CALCINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.T.C. CALCINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.T.C. CALCINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.T.C. CALCINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.T.C. CALCINE, employees, financial statistics.