GESINFOR

Contactgegevens GESINFOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESINFOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESINFOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINBURGSTRAAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25189211 (+32-25189211) 25189211 (+32-25189211)

Fax (fax): +32 (84) 398-87-17 +32 (84) 398-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESINFOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESINFOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESINFOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESINFOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESINFOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESINFOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESINFOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESINFOR
Products information GESINFOR

BTW identificatienummer (tax): BE05376403808
Ondernemingsnummer: 3177764892
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GESINFOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESINFOR
(Get full report from official database of BE for GESINFOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESINFOR
Addition kinds of activities for GESINFOR

202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
289102. lijmen | Adhesives
301199. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
76992100. Gun diensten | Gun services
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij GESINFOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESINFOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESINFOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESINFOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

 • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

 • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • Uitzendconsulent Construct (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

 • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

 • Orderpicker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

 • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

 • Quality Engineer (Maasmechelen)

  Regio: Maasmechelen

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

 • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GESINFOR in sociale netwerken
Look for responds of GESINFOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESINFOR. Laat een reactie achter voor GESINFOR. GESINFOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESINFOR. Leave a respond for GESINFOR. GESINFOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESINFOR op de google maps. Adres en contacten GESINFOR
Location of GESINFOR on the google maps. Address and contacts of GESINFOR

Andere gerelateerde bedrijven als come GESINFOR GESINFOR: MARINA VANDECAUTER | S.K. BOEKHOUTE | MICHEL GOOVAERTS | VIDEO 99 | G. VAN GENECHTEN

Other related companies as GESINFOR: MARINA VANDECAUTER | S.K. BOEKHOUTE | MICHEL GOOVAERTS | VIDEO 99 | G. VAN GENECHTEN

GESINFOR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESINFOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376403808. Het bedrijf GESINFOR bevindt zich op het adres: EDINBURGSTRAAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESINFOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESINFOR is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESINFOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESINFOR, openstaande posities, locatie van GESINFOR op de kaart.

GESINFOR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESINFOR, company assigned to the tax number BE05376403808. The company GESINFOR is located at the address: EDINBURGSTRAAT 18; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESINFOR were not found.
The main activity of GESINFOR is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GESINFOR is not available. You also can look at reviews of GESINFOR, open positions, location of GESINFOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESINFOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESINFOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESINFOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESINFOR, employees, financial statistics.