GERANCE VALCKE

Contactgegevens GERANCE VALCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERANCE VALCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERANCE VALCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISBERG 16; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22624272 (+32-22624272) 22624272 (+32-22624272)

Fax (fax): +32 (50) 165-96-74 +32 (50) 165-96-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERANCE VALCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERANCE VALCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERANCE VALCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERANCE VALCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERANCE VALCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERANCE VALCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERANCE VALCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERANCE VALCKE
Products information GERANCE VALCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GERANCE VALCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERANCE VALCKE
(Get full report from official database of BE for GERANCE VALCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERANCE VALCKE
Addition kinds of activities for GERANCE VALCKE

289101. Sealants | Sealants
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government

Werken bij GERANCE VALCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERANCE VALCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERANCE VALCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERANCE VALCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zij zoeken een carrossier.

 • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

 • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

 • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

 • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: CAAAP

  Type: Vaste Job

  Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van GERANCE VALCKE in sociale netwerken
Look for responds of GERANCE VALCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERANCE VALCKE. Laat een reactie achter voor GERANCE VALCKE. GERANCE VALCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERANCE VALCKE. Leave a respond for GERANCE VALCKE. GERANCE VALCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERANCE VALCKE op de google maps. Adres en contacten GERANCE VALCKE
Location of GERANCE VALCKE on the google maps. Address and contacts of GERANCE VALCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GERANCE VALCKE GERANCE VALCKE: VILLA ROMANA | JEURISSEN | Boel Vlees- & Vleeswaren NV | Roland Thelismar SPRL | POLICE F?D?RALE

Other related companies as GERANCE VALCKE: VILLA ROMANA | JEURISSEN | Boel Vlees- & Vleeswaren NV | Roland Thelismar SPRL | POLICE F?D?RALE

GERANCE VALCKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERANCE VALCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf GERANCE VALCKE bevindt zich op het adres: KRUISBERG 16; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GERANCE VALCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERANCE VALCKE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERANCE VALCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERANCE VALCKE, openstaande posities, locatie van GERANCE VALCKE op de kaart.

GERANCE VALCKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERANCE VALCKE, company assigned to the tax number BE05266540527. The company GERANCE VALCKE is located at the address: KRUISBERG 16; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GERANCE VALCKE were not found.
The main activity of GERANCE VALCKE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GERANCE VALCKE is not available. You also can look at reviews of GERANCE VALCKE, open positions, location of GERANCE VALCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERANCE VALCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERANCE VALCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERANCE VALCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERANCE VALCKE, employees, financial statistics.