Roland Thelismar SPRL

Contactgegevens Roland Thelismar SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roland Thelismar SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roland Thelismar SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Neuf Provinces 3 Box 146; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 468 17 41 (+32-02 468 17 41) 02 468 17 41 (+32-02 468 17 41)

Fax (fax): 02 468 17 41 (+32-02 468 17 41) 02 468 17 41 (+32-02 468 17 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roland Thelismar SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roland Thelismar SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roland Thelismar SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roland Thelismar SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roland Thelismar SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roland Thelismar SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roland Thelismar SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roland Thelismar SPRL
Products information Roland Thelismar SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07445678710
Ondernemingsnummer: 4752655029
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Roland Thelismar SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hides and skins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roland Thelismar SPRL
(Get full report from official database of BE for Roland Thelismar SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roland Thelismar SPRL
Addition kinds of activities for Roland Thelismar SPRL

7933. Bowling centra | Bowling centers
232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
59991802. bassinets | Bassinets
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij Roland Thelismar SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roland Thelismar SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roland Thelismar SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roland Thelismar SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Roland Thelismar SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Roland Thelismar SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roland Thelismar SPRL. Laat een reactie achter voor Roland Thelismar SPRL. Roland Thelismar SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roland Thelismar SPRL. Leave a respond for Roland Thelismar SPRL. Roland Thelismar SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roland Thelismar SPRL op de google maps. Adres en contacten Roland Thelismar SPRL
Location of Roland Thelismar SPRL on the google maps. Address and contacts of Roland Thelismar SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Roland Thelismar SPRL Roland Thelismar SPRL: VAN BENEDEN | CHAUFFAGE CASAGRANDE | P. VANDEKERCKHOVE | D?NER KEBAB ERDAL | Agis Consulting

Other related companies as Roland Thelismar SPRL: VAN BENEDEN | CHAUFFAGE CASAGRANDE | P. VANDEKERCKHOVE | D?NER KEBAB ERDAL | Agis Consulting

Roland Thelismar SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roland Thelismar SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445678710. Het bedrijf Roland Thelismar SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Neuf Provinces 3 Box 146; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hides and skins. Producten gemaakt in Roland Thelismar SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roland Thelismar SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roland Thelismar SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roland Thelismar SPRL, openstaande posities, locatie van Roland Thelismar SPRL op de kaart.

Roland Thelismar SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roland Thelismar SPRL, company assigned to the tax number BE07445678710. The company Roland Thelismar SPRL is located at the address: Avenue des Neuf Provinces 3 Box 146; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hides and skins. Products created in Roland Thelismar SPRL were not found.
The main activity of Roland Thelismar SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roland Thelismar SPRL is not available. You also can look at reviews of Roland Thelismar SPRL, open positions, location of Roland Thelismar SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roland Thelismar SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roland Thelismar SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roland Thelismar SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roland Thelismar SPRL, employees, financial statistics.